LISA! Keelereisid

Nizza - Campus 2024

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Keeltekool Nizza - Campus

Prantsuse keel ja enamgi veel

Nice’i linnakus pakume prantsuse keele kursuseid kombineerituna imeliste vabaajategevustega. Pärast hommikusi keeletunde võid lihvida tennisetreeningul oma servimisoskust või minna sukelduma ja Côte d’Azuri veealuse maailmaga tutvuma ning seda koos teiste noortega kõikjalt maailmast.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Franzoesisch-Frankreich-Nizza-Campus-Klassenzimmer-Sprachschule-Unterricht

Tennis >>

null

Tennisetunnid hõlmavad viitteist 50minutilist tundi igal nädalal. Neid annavad professionaalsed tennisetreenerid ja need toimuvad Prantsusmaa tenniseliidu (FTT) reeglite järgi. Tennisekool asub residentsist ja linnakust vaid 5minutise jalutuskäigu kaugusel. Sa saad tennisereketi väikese tasu eest rentida või tundi oma reketi kaasa võtta. See pakkumine sobib ka neile, kes ei ole varem tennist mänginud, ja selle saab broneerida koos põhikeelekursusega. Osalemiseks tuleb esitada arstitõend, mille saad eelnevalt oma perearstilt.

Sukeldumine >>

Lisaks tennisekoolitusele pakume oma Nice’i linnakus võimalust võtta keelekursuse kõrvalt sukeldumistunde. Need toimuvad viiel pärastlõunal nädalas, kokku on viisteist 50minutilist tundi. Sa sukeldud merre üks või kaks korda päevas, mis teeb nädalas kokku umbes kaheksa tundi. Ülejäänud aeg kulub teooriale ja paadil sukeldumiseks valmistumisele. Sukeldumisvarustus on koolitaja poolt. Sukeldumisklubi asub Nice’i sadamas. Õpilaste transport residentsist klubisse on hinna sees.
Sukeldumiskursus sobib ka neile, kelle puudub varasem sukeldumiskogemus. Tõestamaks, et su füüsiline vorm lubab sukelduda, pead esitama arstitõendi, mille saad eelnevalt oma perearstilt.

Asukoht

15 min jalutuskäigu kaugusel on mererand
20 min ühsitranspordiga kesklinna

Koolimaja

kohvik
arvutiruumid
10 klassiruumi

Klassiruumi sisustus

avarad klassiruumid

Internet

tasuta
WLAN

Õppematerjalid

õppematerjalide laenutus

Akrediteeringud

SOUFFLE
FLE Qualité
Campus France

Lisainfo

Kahjuks ei ole ratastoolis inimestele ligipääsu.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .