LISA! Keelereisid

Bath 2024

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Keeltekool Bath

KEELTEKOOL

Meie inglise keele kursused Bathis on mõeldud õpilastele vanuses 8 kuni 17 aastat. Need toimuvad suvevaheajal mainekas ajaloolises maapiirkonna koolilossis.

null

Suurejoonelises hoones keset Inglismaa künklikku maastikku tervitab Bathis oma õpilasi meie kolledž. 17. sajandil rajatud katoliiklik internaat kuulub Briti mainekaimate erakoolide hulka. Siin käivad gümnaasiumis õpilased kogu maailmast, suvel aga on koolimaja koos kõigi oma rajatistega meie keeleõppijate käsutuses. Kolledž on esmaklassiliselt varustatud, näiteks on siin imposantne uusgooti stiilis söögisaal, köetav ujula, spordikeskus ja moodsalt sisustatud klassiruumid.

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-Bath-Schulschloss-Anwesen-Campus-Halle

 

Õpilased korraldavad ujumisvõistlusi, näitemänge suures teatrisaalis või õpivad uusi tantsusamme tantsutöötoas. Suures spordihallis mängime korv-, võrk- ja sulgpalli ning õues, rohelises linnakus lendavat taldrikut ja kriketit. Õpilasi vanuses 8 kuni 12 aastat ja 13 kuni 17 aastat õpetatakse eakohaselt ning neid majutatakse kaasaegses residentsis üksteisest eraldi.

 

null

Inglise keel ja tennis »

Õpi koos paljudest maailma paikadest pärit uute sõpradega mängima tennist nagu kuulsad Wimbledon Cupi tennisistid. Kolmel pärastlõunal nädalas saad pärast inglise keele tunde palle üle võrgu lüüa. Bathi Downside College`i omaenda tenniseväljakutel treenivad sind profitreenerid.

 


Inglise keel ja ratsutamine »

Pärast keeletunde saad kolmel pärastlõunal nädalas õppida ratsutamist ja hobusporti tehes oma vast omandatud inglise keele alaseid teadmisi mõningal määral laiendada. Koos uute sõpradega osaled professionaalsetes ratsutamistundides, õpid hobustega ümber käima ja võtad ette ratsaretki imeilusasse koolilossi ümbruskonda Mendip Hillsi jalamil.

Asukoht

25 min ühsitranspordiga kesklinna

Koolimaja

suur aed
invasõbralik
tualetid
jõusaal
korvpalliväljak
tenniseväljakud
võrkpalliväljakud
soojendusega bassein
teatriklass
söögituba
kohvik
10 klassiruumi
15 kohta arvutiga töötamiseks

Klassiruumi sisustus

modernse sisustusega klassiruumid

Internet

tasuta
WLAN

Kursuse algus

kindlatel kuupäevadel

Akrediteeringud

English UK
British Council

Lisainfo

Kahjuks ei ole ratastoolis inimestele ligipääsu.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .