LISA! Keelereisid

Bournemouth - Park 2024

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Keeltekool Bournemouth - Park

KEELTEKOOL

Meie inglise keele kool asub Bournemouthi vaikses elamupiirkonnas, kust kesklinn ja rand jäävad vaid 5–10 minuti pikkuse jalutuskäigu kaugusele. Peamise linnaku kahes viktoriaanlikus hoones ning äsja värskenduskuuri läbinud moodsas linnamajas on kokku 38 hästi varustatud ja valgusküllast klassiruumi. Peamisest linnakust leiad ka kohviku, puhkenurga, kaks arvutiruumi ja väikese raamatukogu. Koolihooneid ümbritseb aed, kus õpilased saavad lõõgastuda või privaatsel spordiväljakul aktiivselt aega veeta.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Bournemouth-Park-Sprachschule-Garten-Park-Teilnehmer-College-Atmosphaere

Meie koolitöötajad korraldavad pärast hommikusi keeletunde erinevaid ettevõtmisi nagu näiteks filmiõhtud, koos lugemine, tantsutunnid ja sportlikud pärastlõunad, mil saad mängida rannavõrkpalli või -jalgpalli. Samuti on sul võimalus osaleda nädalalõpureisidel Londonisse, Oxfordi, Cardiffi, Warwickisse, Stratfordi, Stonehenge’i juurde või Bathi.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Bournemouth-Park-Sprachschule-Teilnehmer-Unterricht-Hausaufgaben-Konversation

Vabaajategevused »

Inglise keele kursuse Bournemouthis saab kombineerida paljude vabaajategevustega. Parim moodus terve linna nägemiseks on sõit kuumaõhupalliga Bournemouth Eye, mis tõuseb õhku kesklinnas asuvast aiast ja millega saab sõita iga päev. 150 meetri kõrguselt avaneb kaunis panoraamvaade linnale ja selle ümbruskonnale. Lisaks saab Bournemouthiga tutvuda merelt. Laevad alustavad teed Bournemouthi kailt regulaarsete ajavahemike tagant terve päeva jooksul ja viivad sind retkele mööda rannikuserva või Brownsea saarele.


Bournemouthi okeanaarium annab külastajatele harukordse võimaluse näha maailma merede veealust maailma. See on avatud iga päev alates kella 10st, sulgemisaeg sõltub hooajast. Soovitame enne okeanaariumi külastamist tutvuda selle lahtiolekuaegadega.

 

Bournemouthi Rahvusvahelises Keskuses on konverentsikeskus ning balli- ja teatrisaal. Siin toimuvad mitmesugused üritused muusikalidest rokk-kontsertideni. Kesklinnas ja Castlepointi ostukeskuses on fantastilised tingimused sisseostude tegemiseks, sealhulgas restoranid, poed ja erinevad butiigid. Ja mis sobiks pika päeva lõpetamiseks paremini kui istumine mõnes Bournemouthi paljudest pubidest, klubidest ja baaridest? Meie inglise keele kool korraldab ka iganädalasi väljasõite Londonisse, Oxfordi, Wighti saarele, Salisburysse ja Stonehenge’i.

 

 

 

Asukoht

10 min jalutuskäigu kaugusel on mererand
10 min jalgsi kesklinna

Koolimaja

suur aed
kohvik
restoran
raamatukogu
spordirajatised
38 klassiruumi
2 arvutiklass
15 kohta arvutiga töötamiseks

Klassiruumi sisustus

avarad klassiruumid

Internet

tasuta
WLAN

Kursuse algus

Kursuse algus on esmaspäeviti.Juhul kui kursuse algus langeb riiklikule pühale, siis algab kursus järgmisel päeval.

Õppematerjalid

õppematerjalid

Akrediteeringud

English UK
British Council
Edexcel

Lisainfo

Kahjuks ei ole ratastoolis inimestele ligipääsu.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .