LISA! Keelereisid

Salina - rannakuurort 2024

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Keeltekool Salina - rannakuurort

Meie inglise keele kursused kooliõpilastele Salina rannakuurordis leiavad aset esmaklassilises 4 tärni kuurordis, kus meie keeleõpilased ka elavad. Lapsi valvatakse ööpäevaringselt ja neil on hotellikompleksis mitmekülgsed vaba aja veetmise võimalused

LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Strand-Meer-Baden-Freizeit-Aktivitaeten-Freizeitprogramm-Beachclub-Sprachschule-Strand-Meer-Baden  

Asukoht ja võimalused

Suurejooneline hotelliala asub rahulikus piirkonnas ning ainult mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel rannast. Suurest basseinist on teil vapustav vaade merele.

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-Malta-Salina-Beach-Pool-Terrasse-Hotel-Morgen


Meie inglise keele kursus leiab aset otse hotellikompleksis. Heledates, kaasaegselt sisustatud õppeklassides õpetavad meie õpetajad vaheajaga inglise keele selgeks. Enne või pärast keelekursust ootavad neid mitmekülgsete sportimise ja vaba aja veetmise võimalustega varustatud kuurordiala, kus veeta suurepäraselt aega. Peenes hotellirestoranis saavad nad viibida puhkeajal koos kursuse osalistega üle kogu maailma ning süüa. Vapustavad Põhja-Malta rannad on vaid umbes 15-minutilise bussisõidu kaugusel. Mõne minuti jooksul jõuab bussiga ka Sliemasse, Vallettasse ja St. Juliansi.


LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Unterkunft-Sprachschule-Restaurant-Verpfelgung-Hotel-modern-komfortabel  

LISA! Keelekursused kooliõpilastele

LISA! Keelekursused kooliõpilastele on täiuslikult organiseeritud, meeldiva juhendamise ja kaasaegse ülesehitusega keelekursused lastele, noorukitele ja noortele täiskasvanutele välismaal. Meie koolis Salina ranna kuurordis juhendatakse teie last südamlikult. Meie reisikaaslased ja õppemeeskond on partnerina alati olemas.


 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-Malta-Salina-Beach-Reiseleiter-Betreuung-Ansprechpartner


Kalendrist leiate te kursuse toimumisajad. Kursused võivad leida aset nii ennelõunal kui ka pärastlõunal. Keelekursuste ajal elavad õpilased 4 tärni kuurordis vahetult sillerdava mere ääres, kus toimuvad ka keelekursused. Meie heakskiidetud keelereisid kooliõpilastele on intensiivsed tipp-programmid.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Unterkunft-Residenz-Unterkunft-Resort

Akrediteeringud

LISA! Keelereisid kuuluvad üle 20-aastase kogemusega keelereiside parimate pakkujate ja organisatsioonide hulka. Meie keeltekooli tunnustavad Eaquals, IALD, Feltom ja ALTO. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 


 

Asukoht

5 min jalutuskäigu kaugusel on mererand
13 min ühsitranspordiga kesklinna

Koolimaja

terrass
tenniseväljak
bassein
puhketuba
Restoran
17 klassiruumi

Klassiruumi sisustus

mordernsed klassiruumid
konditsioneer

Internet

tasuta
WLAN

Kursuse algus

kindlatel kuupäevadel
Sõltuvalt keeletasemest on tunnid hommikuti või pärastlõunasel ajal

Õppematerjalid

õppematerjalid on hinnas

Akrediteeringud

Feltom
IALC
Trinity
EAQUALS
ALTO

Lisainfo

Kahjuks ei ole ratastoolis inimestele ligipääsu.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .