LISA! Keelereisid

St. Petersburg

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Vene keele kursused täiskasvanuile Peterburis

Meie keelekursus viib sind 18. ja 19. sajandi tähtede, hiilguse ning kultuurimaailma ja emakese Venemaa südamesse.

 

null

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA PETERBURI:

  1. Kursuse tippasukoht: keskuses asuv kool
  2. Kursuste lai valik: intensiivkursus, ärikursus, Vene muusika ja kirjanduse kursus
  3. Kvaliteet: kiire õppeprogress, sõbralik õhkkond, huvitav vaba aja programm


Meie Peterburi kool asub ajaloolises keskuses tuntumate vaatamisväärsuste, nagu Miikaeli loss, vahetus läheduses. Ajaloolises Peterburi linnas leidub palju erinevatest ajastutest pärinevaid muljetavaldavaid arhitektuuripärleid, mistõttu kuulub linn UNESCO maailmapärandite nimekirja. Linn, mida kutsutakse ka Põhjamaade Veneetsiaks, võlub külastajaid oma arvukate sildade, kanalite ja paleedega. Iisaku katedraalist avaneb linnale unustamatu vaade.

 

null

 

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie keeltkool on akrediteeritud  EAQUALS  ja IALC poolt .Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama vene  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (vene keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Moskva lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Moskva lennujaama.

Mida teha Peterburis?

  • Osale giidiga ekskursioonil Peterburis.

  • Külasta Talvepaleed ja Ermitaaži.

  • Külasta Peeter-Pauli kindlust ja katedraali.

  • Koge põnevat ööelu.

  • Veeda sõpradega aega šikkides baarides ja hubastes tudengiklubides.

  • Külasta Maria teatrit.

  • Naudi Ermitaaži kunstikogu.

  • Külasta Iisaku katedraali.

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .