LISA! Keelereisid

Moskva

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Vene keele kursused täiskasvanuile Moskvas

Venemaa pealinnas Moskvas õpid vene keelt meie kesklinnas asuvas koolis koos igas vanuses osalejatega.

null

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA MOSKVA:

  1. Kursuse parim asukoht: keskuses asuv keelekool
  2. Lai valik kursuseid: intensiivkursus, ärikursus, Vene muusika ja kirjanduse kursus
  3. Kvaliteet: kiire õppeprogress, huvitav vaba aja programm

Moskva on üks maailma suuremaid linnu, mis pakub lugematut hulka võimalusi avastamaks Vene kultuuri. Üüratute pilvelõhkujate, moodsate ehitiste ja Kremli kõrval leidub siin ka kitsaid tüüpiliste Vene kaupluste ja kohvikutega tänavaid. Arhitektuur ja enam kui 600 kirikut loovad majesteetliku linnapildi. Moskva peamised vaatamisväärsused on Punane väljak, ostutänav Arbat, ülestõusmise kirik Kolomenskojes ja matrjoškamuuseum.

 

null

 

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie keeltkool on akrediteeritud  EAQUALS  ja IALC poolt .Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama vene  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (vene keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Moskva lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Moskva lennujaama.

Mida teha Moskvas ?

  • Osale giidiga ekskursioonil Moskvas, külasta muuhulgas ka Punast väljakut ja Kremlit.

  • Külasta Gorki-nimelist kultuuri ja puhkuse keskparki.

  • Külasta teatrit.

  • Naudi õdusaid pubisid, restorane ja väikeseid kohvikuid.

  • Mine laupäeva hommikul turule.

  • Imetle ülestõusmise kirikut.

  • Saa muuseumides uusi teadmisi.

  • Külasta riiklikku Tretjakovi galeriid.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .