LISA! Keelereisid

Kaliningrad

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Vene keele kursused täiskasvanuile Kaliningradis

Venemaa linn Kaliningrad oli kunagi Ida-Preisimaa osa, mis oli tuntud Königsbergi nime all. 150 aasta eest sündisid siin Immanuel Kant ja Käthe Kollwitz ja sinu vanavanemad ehk mäletavad veel Ida-Preisi köögi traditsioonilist toitu, Königsbergi klopsi – lihapalle kappariga.

 

null

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA KALININGRAD:

  1. Soodne hind: õpi vene keelt taskukohase hinnaga Immanuel Kanti sünnilinnas
  2. Kvaliteet: väikesed grupid, intensiivõpe, eratunnid
  3. Loodus ja kultuur: ajalooline linn Läänemere ääres

Kaliningrad asub Poola ja Leedu vahel Pregolja jõe kallastel, olles ümbritsetud roheliste väljade ja metsadega. Varem tunti linna Königsbergina. Siin elas kuulus filosoof Immanuel Kant, kellele on pühendatud terve muuseum. Siinses arhitektuuris kohtuvad tüüpiline nüüdisaegne Venemaa ja mineviku Ida-Preisimaa. Meie kool asub rohelises vaikses linnajaos keskuse lähedal. Siit leiad väikeste baaride ja restoranidega laiu tänavaid, palju muuseume, teatreid ja kuulsaid monumente. Üks 14. sajandi gooti telliskiviarhitektuuri kaunimaid näiteid on linna sümbol – Königsbergi katedraal. Linnamotiivi kujundavad ka Kaliningradi hotell ja Sovettide maja, mis tänapäeval püüab möödujate pilku oma moodsa arhitektuuriga. Kaunid pargid ja ülisuur loomaaed on jalutamiseks ideaalsed. Õhtuti kohtuvad selle ülikoolilinna elanikud baarides ja restoranides, et nautida tüüpilisi roogasid ja alustada peoõhtut kohaliku viina, Starõi Königsbergi napsuga.

 

null

 

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama vene  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (vene keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Kaliningradi lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Kaliningradi lennujaama.

Mida teha Kaliningradis?

  • Jaluta piki Kuramaa idüllilisi liivaluiteid ja imetle Läänemerd.

  • Külasta ülisuurt loomaaeda ja meremuuseumi.

  • Saa maailmamere muuseumis teadmisi uusimate tehnoloogiate kohta.

  • Imetle moodsat kunsti Kaliningradi kunstigaleriis.

  • Saa filosoof Immanuel Kanti kohta rohkem teada Immanuel Kanti muuseumis.

  • Jaluta Litovskiy Val Ramparti pargis ja külasta kroonprintsi kaitsekasarmut.

  • Maitse Königsbergi klopsi või borši.

  • Tantsi populaarsetes klubides, nagu Art Klub või Vagonka.

  • Imetle botaanikaaias rohkem kui 3000 taimeliiki.

  • Saa merevaigu kohta lisateadmisi Kaliningradi merevaigumuuseumis.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .