LISA! Keelereisid

Riia

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Vene keele kursused täiskasvanuile Riias

Riia on üks maailma kaunimaid juugendstiili näiteid. Vanalinna majad on meenutus linna õitsengust keskajal, mil see kuulus Hansa liitu.

 

null


KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA RIIA:

  1. Kursuse tippasukoht: õpi vene keelt ilma viisata
  2. Kursuste lai valik: intensiivkursus, eratunnid, kultuuri- ja keelekursus
  3. Kvaliteet: kiire õppeprogress, huvitav vaba aja programm

Läti kaunis pealinn Riia asub Daugava jõe kallastel. See on Baltimaade suurim ja rohelisim linn. Ehkki ametlik keel on läti keel, on rohkem kui poolel Riia elanikest emakeel endiselt vene keel. Riia jaguneb uus- ja vanalinnaks, mida lahutab teineteisest ilus kanaliga park. Tänu arvukatele monumentaalsetele ja klassikalistele ehitistele ning suurejoonelistele juugendfassaadidele kuulub Riia ajalooline linnaosa UNESCO maailmapärandite nimistusse. Poliitiline, majandus- ja kultuurielu käib nii Riia vana- kui ka uuslinnas. Külastajad leiavad siit eest iidse lossi, ooperimaja, teatri, restoranid, kohvikud, baarid, seimi- ehk parlamendihoone, kauplused ja suure turu. Katedraal – kõige muljetavaldavam ehitis – asub Riia vanalinnas. See ehitati 1211. aastal ning on Baltimaade kõige suurem religioosne hoone.

 

null

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres , hotellis  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie keeltkool on akrediteeritud  EAQUALS  poolt .Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama vene  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (vene keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Riia lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Riia lennujaama.

Mida teha Riias?

  • Osale giidiga ekskursioonil Riias.

  • Reisi nädalavahetusel laevaga Rootsi Stockholmi.

  • Osale ekskursioonil Eestis või Leedus.

  • Külasta üht vanematest venekeelsetest teatritest väljaspool Venemaad.

  • Veeda aega pubides, restoranides ja väikestes kohvikutes.

  • Külasta laupäeva hommikul turgu.

  • Mine Euroopa suurimasse veeparki LIVUsse.

  • Külasta muuseume.

  • Külasta vanalinna ja katedraali.

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .