LISA! Keelereisid

Izmir

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Türgi keele kursused Izmiris

Keelekursusel Izmiris õpid türgi keelt kaasaegses merelinnas. Kesklinnas ja suurtel turgudel jalutades koged tüüpilist türgilikku elustiili.

null

 

MIKS VALIDA KEELEKURSUS IZMIRIS ?

  1. Parim asukoht: türgi keele õpe elust tulvil linnas türkiissinise mere kaldal
  2. Kesksus: keelekooli pääseb kõigist majutusasutustest jalgsi
  3. Kvaliteet: põhikursus, instensiivkursus, koolituspuhkus

Izmir on Türgi suuruselt kolmas linn ja eriti avatud, kaasaegne ning Läänele orienteeritud. Ideaalse mereäärse asukoha tõttu tõmbab Izmir igal aastal ligi arvukalt õpilasi kogu maailmast. Otse rannapromenaadil asub palju õdusaid baare, kohvikuid ja restorane, kus päikest saab nautida 300 päeva aastas. Meie keelekool asub 20 minuti kaugusel turismikeskusest; Karsiyaka linnajaos ümbritsevad sind paljud kohvikud, baarid ja merevaatega restoranid. Linna maamärkideks on Saat Kulesi kellatorn Konaki platsil ja Atatürki mälestusmärk Vabariigi väljakul ehk Cumhuriyetil. Izmirist pooleteisetunnise autosõidu kaugusel jäävad kuulsad Pergamoni linna varemed. Izmirist lõuna suunas tasub sõita ka antiiksesse Efesose linna. Siin asub üks seitsmest maailmaimest – Artemise tempel.

 

LISA-sprachreisen-tuerkisch-izmir-meer-boot-strand-sonne-freizeit-sightseeing

 

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres ,stuudios, kooli korteris või hotellis.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama türgi  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (türgi keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Izmiri.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Izmiri.

Pärast keeletunde – mida teha Izmiris:

  • Mine öösel Alsancaki rannapromenaadile jalutama.

  • Uita Kemeralthi turul.

  • Jaluta Konaki platsile Saat Kulesi kellatorni juurde.

  • Sõida Efesosse Artemise templit ja Trajani kaevu vaatama.

  • Külasta värvikirevat Sinist mošeed.

  • Uju Pirlanta rannas ja mine lohesurfi tegema.

  • Lase Hamamis enda vaim vabaks.

  • Mine Ajaloo- ja kunstimuuseumi ajalugu kogema.

  • Imetle vabaõhumuuseumis Agora basiilika varemeid.

  • Maitse Türgi kohvi.

 

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .