LISA! Keelereisid

Phuket

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Tai keele kursused Phuketis

Meie keelekool asub puhkuseparadiisis Phuketis. Otse majaukse ees laiuvad valged peene liivaga rannad, maalilised lahed ja lopsakad rohelised vihmametsad. Läbi turu jalutades tunned eksootiliste roogade isuäravat hõngu ning sõbralikud inimesed võluvad sind oma naeruga.

 

null

 

MIKS VALIDA KEELEKURSUS PHUKETIS ?

  1. Parim asukoht: tai keele õpe maailma ilusaimas puhkuseparadiisis
  2. Kursuste lai valik: intensiivkursus, koolituspuhkus, individuaalõpe
  3. Parim asukoht: meie kool asub kuulsa Patongi ranna lähedal


Phuket on Lõuna-Tai suurim saar, mis kuulub maailma ilusaimate puhkuseparadiiside hulka! Saksamaalt, nt Frankfurdist, saab Phuketi otselennuga. Sõbralikud kohalikud võtavad reisijaid alati südamlikult vastu ning jagavad uhkusega oma paradiisilikku kodupaika. Lumivalged rannad, nagu nt Nai Harn Beach või Rawai Beach, avavad tee värvikirevasse veealusesse maailma, kus anemoonid voogudes tantsivad ja kalad vees murduvate päikesekiirte mõjul tuhandetes värvides sädelevad. Nii maal kui linnades seisavad igast küljest kullatud Buddha kujud ja rikkalikult kaunistatud budistlikud templid, nagu nt imposantne Wat Chalong saare edelaosas või ajalooline Put Yaw, mis asub Phuket Citys. Väljasõit fantastilisse ümbruskonda on tõeline elamus, kuna vihmametsades ja rohelistes mägedes kõlavad sadade eksootiliste lindude hüüded. Õhtuti on Patong Beachi elust kihavate baaride ja restoranide terrassid parim koht, kus nautida maistvaid eksootilisi toite ning merevaadet.

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus hotellis.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama tai  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Phuketile
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Phuketile.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .