LISA! Keelereisid

München

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Saksa keele kursused Münchenis

München on Bavaaria maakonna pealinn. Linn on tuntud oma arhitektuuri ja kireva kultuurielu poolest. Siin toimub ka üks kuulsamaid festivale maailmas- Oktoberfest.

null

 

Miks valida keelekursuseks München?

  1. Parim asukoht – kool asub Müncheni vanalinnas, Marienplatzi ja Viktualienmarkti lähedal
  2. Tunnustatud kool, abivalmis meeskond
  3. Suur valik erinevaid keelekursuseid – intensiivkursus, ettevalmistuskursus erinevate keeletestide sooritamiseks, ärikeele kursus


Hämmastavalt kauni arhitektuuriga München asub Isari jõe ääres. Meie kool asub vanalinnas, Marienplatzi ja Viktualienmarkti vahel, vaid 5-minuti kaugusel Neues Rathausist. Maximilianstrassel leiad palju erinevaid kohvikuid ja poekesi, samuti populaarse muuseumi Alte Pinakotheki. Klassikalise muusika, balleti ja teatrisõbrad peaksid kindlasti külastama Rahvusteatrit ehk Residenz Theaterit. Jalgpallifänne ootab kuulus Allianz Arena.

LISA! keelekursused täiskasvanutele>>

Meie LISA! Keeltekoolis Münchenis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuse alguspäevaks on esmaspäev (kui tegemist on riikliku pühaga, algab kursus teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres, hotellis, stuudiokorteris või jagad korterit kaasõpilasega kooli poolt üüritud korteris. 

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud IALC, EQUALS ja ALTO poolt . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama saksa keelt võõrkeelena.

Keelekursus Münhenis>>

Müncheni avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega! Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (saksa keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Münhenisse.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Münhenisse.

Mida Münchenis ette võtta?

  • külasta Frauenkirchet ja naudi imelist vaadet linnale

  • tutvu moodsa kunstiga Pinakotheki muuseumis

  • käi ära BMW muuseumis ja BMW Weltis

  • proovi Bavaaria kohalikke roogasid ja õlut

  • ela kaasa FC Bayernile Allianz Arenal

  • oktoobris osale kuulsal ja meeleolukal Oktoberfestil

Üksikasjalikuma teabe saamiseks Münhenis  toimuva täiskasvanutele mõeldud saksa  keele kursuse kohta 2018 aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .