LISA! Keelereisid

Berliin - Mitte

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Saksa keele kursused Berliin Mittes

Meie Berliin-Mittes asuvas keeltekoolis õpid saksa keelt imelisel Friedrichstrasel, otse linna südames. Tule ja tunneta Berliini rütmi!

LISA-Sprachreisen-Deutsch-Berlin-Mitte-Admiralspalast-Friedrichstrasse-Shopping-Sightseeing-Reichstag

 

Miks valida keeleõppeks Berliin-Mitte?

  1. Õpi saksa keelt Berliini südames
  2. Inteniivne ja tulemulik keeleõpe, ettevalmistuskursused erinevate keeletestide sooritamiseks
  3. Paljud vaatamisväärsused on koolist vaid jalutuskäigu kaugusel!

Keeltekool asub Berliini kesklinnas, ajaloolises Admiralide palees. Berliini muuseumisaar, Alexanderplatz ja Brandenburgi väravad asuvad vaid jalutuskäigu kaugusel. Muuseumisaar asub kooli paralleeltänaval, Unter den Lindenil. Endise Lääne-Berliini südames  asub Kurfürstendammi tänav, shoppajate meelispaik. Kindlasti külasta KaDeWe-d, Euroopa suurimat kaubamaja! Linna lääneosas leiad kauni Charlottenburgi lossi ja idüllilise aia.

LISA-Sprachreisen-Deutsch-Berlin-Mitte-Admiralspalast-Friedrichstrasse-Events-Konzerte-Shopping-Sightseeing

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis Berliin-Mittes õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuse alguspäevaks on esmaspäev. Kui esmaspäev juhtub olema riiklik püha, algavad kursused teisipäeval. Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres, stuudiokorteris või jagad korterit kaasõpilasega kooli poolt üüritud korteris.  Pakume keelekursusi ka teismelistele – leiad need menüü Teismelised alt.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud IALC, EQUALS ja ALTO poolt . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama saksa keelt võõrkeelena.

Keelekursus Berliin - Mittes  »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Dresdeni avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (saksa keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Berliini.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Berliini.

Mida Berliinis ette võtta?

  • Külasta linna sümbolit, Brandenburgi väravaid
  • Checkpoint Charlie ja foto Ameerika sõduritega
  • Imetle Nofretete büsti Egiptuse muuseumis
  • Pergamom muuseum
  • Naudi Alexanderplatzil asuvast Fernsehturmist avanevat kaunist vaadet linnale
  • Osale giidiga ekskursioonil Bundestagis

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .