LISA! Keelereisid

Viin

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

LISA! teismelistele mõeldud keelereisid Austriasse, Viini

Miks valida Viin?

  1. Saksa keele õpe Euroopa ühes kauneimas pealinnas
  2. Laialdane vabaajaprogramm

Pakume suvevaheajal Viinis keelekursuseid 12–17-aastastele õpilastele. Viin on omanäoline ansambel traditsioonilisest pärandist ja tänapäevasusest. Kursused toimuvad õpilaste kõigile vajadustele vastavas ilusas erakoolihoones, mis asub kesklinnast vaid viieminutilise jalutuskäigu kaugusel. Vabaajaprogramm on tohutu suure valikuga! Õpilased saavad tutvuda nii linna ajalooga kui ka lõbutseda linnakus, osaledes kõigil spordi- ja vabaajaüritustel. Ja ära unusta, et Viin on linn, mis kunagi ei maga. Sellele kuulub esikoht parimaks noorte elukohaks peetud 25 linna edetabelis tänu igasugustele arvukatele festivalidele ja südmustele!

 

null

LISA! keelekursused teismelistele>>

Meie LISA! keelekursused teismelistele on ideaalselt organiseeritud ja toimuvad järelevalve all. Meie Viini koolis lihvib sinu laps oma keeleoskust sõbralikus ja hubases õhkkonnas. Sinu poja või tütre järele vaatavad külalispere, koolimeeskond ja grupijuhid, kes on abi ja nõu andmiseks alati kättesaadavad. Kui soovid alguskuupäevade kohta rohkem teavet, siis palun vaata meie veebilehe kalendrit.
Siinviibimise ajal majutatakse sinu laps kooli residentsi, või kui ta on vanem kui 16-aastane, sõbraliku külalispere juurde. Viini keeltekoolis pakume keelekursusi ka täiskasvanuile. Rohkem teavet meie kursuste kohta leiad menüü „Täiskasvanutele“ alt. Meie keelekursused lastele ja teismelistele sisaldavad täielikult organiseeritud ja järelevalvega vabaajaprogrammi. Meie Viini koolis saavad õpilased alates 16. eluaastast osaleda ka täiskasvanute keelekursustel, mille juurde organiseeritud ja järelevalvega vabaajaprogramm ei kuulu. Tänu sellele valikule saab õpilane sisustada oma vaba aega enda äranägemise järgi ning ka kursuse hind on soodsam.

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud CSN ja  OSD poolt ning on IALC ja Campus Austria liige Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama saksa keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele>>

Saabumisel võtab sinu lapse vastu grupijuht või külalispere. Esimesel päeval tehakse keeletest. Õpperühmad moodustatakse keeletaseme põhjal, mistõttu koosnevad need tavaliselt samas vanuses õpilastest. See annab suurepärase ja eduka õppe. LISA! keelekursuse abil tutvustad oma lapsele uut maailma ja annad võimaluse laiendada tema silmaringi. Lisaks aitame su lapsel valmistuda lõpueksamiteks või parandada tema õpitulemusi. Meie suurepärased grupijuhid ja koolimeeskond pakuvad pärast keeletunde sinu lapsele laia valikut vaba aja veetmise võimalusi. Nädalalõppudel organiseerib kool päevaseid või poolepäevaseid huvireise. Ülejäänud aja saab su laps veeta koos külalisperega. Palun pane tähele, et osa ajast veedab su laps ilma järelevalveta. Siiski on meie koolipersonal alati saadaval.

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti Viini.   Samuti ei sisalda hind transporti lennujaamast majutuspaika ja vastupidi, kuid seda saab soovi korral broneerida (lisatasu eest). Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad ta siis majutuspaika.

Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Viini.

Näiteid hinna sisse kuuluvatest tegevustest:

• igapäevane vabaajaprogramm (pärastlõunal ja õhtul)
• giidiga jalgsiekskursioonid linna peal koos keeleõpetajatega
• tegevused linnakus (erinevad sportlikud ja kultuursed ettevõtmised)
• õhtused tegevused (Viin õhtusel ajal, diskoõhtu, väljas söömine)

Näiteid tegevustest, mis ei kuulu hinna sisse (neid saab Viinis broneerida):

• päevaekskursioonid Salzburgi, Wachausse või Linzi (umbes 70 €)
• poolepäevased ekskursioonid Laxenburgi või Kreuzensteini lossi (umbes 40 €)
• kontserdi- või muusikalipiletid (umbes 44 €)

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Austrias toimuva teismelistele mõeldud saksa keele kursuse kohta võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelevalve kohta.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .