LISA! Keelereisid

Montpellier

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Prantsuse keel teismelistele Montpellieris

Suvisel koolivaheajal toimuvad Montpellieris keelekursused 11-16 aastastele õpilastele.  Kursustel on laiendatud vabaajaprogramm. Tule ja õpi prantsuse keelt suviselt kaunis Montpellieris, Lõuna-Prantsusmaal!

 

Miks valida Montpellier?

  1.    Hea hinna ja kvaliteedi suhe. Kool asub 30 minuti kaugusel rannast.
  2.     Individuaalne lähenemine, tänapäevased õppemeetodid.
  3.    Suurepärane vabaajaprogramm, õpilasi üle kogu maailma.

Suvisel koolivaheajal pakume prantsuse keele kursusi päikselises Montpellieris. Montpellier on tänu oma ülikoolidele üks Prantsusmaa kiiremini kasvavaid linnu. Teismeliste kursused toimuvad French Colleges, 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel kesklinnast. Palavase Beachil saab ujuda, mängida rannavollet või tennist. Saabumisel korraldab kool teretulemast-peo ja ühise linnaekskursiooni. Kool korraldab poolepäevase väljasõidu Lac Du Cres’i või kaunisse mereäärsesse linna Sete´i . Nädalalõppudel oleme väljasõitudel terve päeva, külastame näiteks eksootilist parki La Bambouseraie’t. Peale koolitunde toimuvad jalgpalli või võrkpalli võistlused või külastame Montpellieri olümpiaujulat. Õhtuti korraldab kool filmiõhtuid, karaoke-õhtuid ja ka suure hüvastijätupeo.

LISA! keelekursus teismelistele >>

Meie LISA! keeltekoolis hoolitsetakse teismeliste eest hästi – palju on organiseeritud tegevusi ja koolitunnid on kõrgel tasemel. Montpellieris õpib laps võõrkeelt sõbralikus ja hubases õhkkonnas. Sinu poja või tütre eest hoolitsevad kohalikud pered, grupijuhid ja kooli õpetajad. Kui soovid täpsemat infot kursuse alguskuupäevade kohta, vaata meie kodulehel olevat kalendrit.
Laps majutub sõbralikus kohalikus peres või kooli õpilaskorteris.  .
Meie õpilasi ootab põnev ja rikkalik vaba-ajaprogramm (grupijuhtide ja kooli personali järelvalve all).

Akrediteeringud >>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool akrediteeritud Label Qualité FLE poolt ning  Groupement FLE liige. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama prantsuse  keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus >>

Õpilasele tuleb lennujaama vastu kas grupijuht või majutuspere. Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi!
Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide või koolieksamite sooritamiseks.
Peale koolitunde toimuvad erinevad kooli poolt organiseeritud üritused – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad poolepäevased või päevapikkused matkad ja väljasõidud. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine >>

Kallid lapsevanemad, Lennupiletid ei sisaldu kursuste hinnas. Aitame teid vajadusel soodsa lennupileti hankimisel Montpellieri. Laps reisib saatjata. Väljalennupäev peab olema pühapäev, erandjuhtudel võib see olla ka laupäev. Tagasilennupäev peab olema laupäev, erandjuhtudel võib see olla ka pühapäev. Õpilased võetakse meie grupijuhtide poolt Montpellieri lennujaamas või rongijaamas vastu. Ka Nimes lennujaamas on võimalik laps vastu võtta ja majutuspaika toimetada. Võimalik on tellida transfeeriteenus. Anname sulle hea meelega lisateavet meie kursuste. Saada meile e-kiri team@keelereisid.com või helista meile

Vabaaja veetmise võimalused Montpellieris (kursuse hinna sees)

  •     teretulemast - ja hüvastijätupeod
  •     orienteerumismäng Montpellieris
  •     filmiõhtud
  •     töötoad
  •     rannavolle
  •     teemaõhtud ja talendishowd
  •     karaoke ja disko
  •     Montpellieri olümpiaujula külastus
  •     1 poolepäevane väljasõit nädalas  ( Sete või Nimes, Grotte de Clamouse või Lac du Cres)
  •     1 päevapikkune väljasõit (Avignon, Grotte de Demoiselles, Bambouseraie või Lac du Cres)
  •     võimalus mängida jalgpalli, võrkpalli või sulgpalli

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks  Prantsusmaal toimuva teismelistele mõeldud prantsuse keele kursuse kohta 2020 aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelevalve kohta.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .