LISA! Keelereisid

Antibes

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Prantsuse keel teismelistele Antibes linnas Lõuna-Prantsusmaal.

Miks valida Antibes?

  1.    Parim asukoht – õpi prantsuse keelt Lõuna-Prantsumaal
  2.    Kool asub kesklinnas, vahemaad on lühikesed
  3.    Erineva taseme ja intensiivsusega kursused, võimalik sooritada erinevaid keeleteste

Antibes asub Nizza ja Cannes vahel ja on tuntud oma imeliste liivarandade poolest. Prantsuse Riviera on tuntud kuurort ja armastatud puhkusekoht, populaarne kuulsate artistide, näitlejate ja noorte lõbusate inimeste hulgas. Ka Pablo Picasso tundis ära Antibes võlu ja veetis siin maalides palju päevi. Meie koolimaja on kaunis ja stiilne hoone. Kool asub vähem kui 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel rannast ja linnasüdamest.  Õpilaste saabumisel korraldab kool teretulemast-peo, et kõigil oleks võimalik omavahel tuttavaks saada. Peale koolitunde mängime tihti võrkpalli, jalgpalli või sulgpalli. Popid on meie paaditripid ja väljasõit Monacosse. Marinelandis saab jälgida vaalasid ja delfiine, nädalalõppudel külastame Nizzat. Õhtuti grillime või vaatame koos mõnda filmi.

LISA! keelekursus teismelistele

Meie LISA! keeltekoolis hoolitsetakse teismeliste eest hästi – palju on organiseeritud tegevusi ja koolitunnid on kõrgel tasemel. Antibes õpib laps võõrkeelt sõbralikus ja hubases õhkkonnas. Sinu poja või tütre eest hoolitsevad kohalikud pered, grupijuhid ja kooli õpetajad. Kui soovid täpsemat infot kursuse alguskuupäevade kohta, vaata meie kodulehel olevat kalendrit.
Laps majutub sõbralikus kohalikus peres või kooli õpilaskorteris.  Meie kool pakub ka täiskasvanute keeleõpet. Selle kohta leiad rohkem infot täiskasvanutele mõeldud kursuste alt.
Meie õpilasi ootab põnev ja rikkalik vabaajaprogramm (grupijuhtide ja kooli personali järelvalve all).

Akrediteeringud

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool akrediteeritud Souffle, FLE ja  EAQUALS  poolt.  Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama prantsuse  keelt võõrkeelena.


Sinu LISA! keelekursus

Õpilasele tuleb lennujaama vastu kas grupijuht või majutuspere. Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi!
Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide või koolieksamite sooritamiseks.
Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad poolepäevased või päevapikkused matkad ja väljasõidud. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.


Saabumine

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti  Nizzasse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Nizzasse.


Vabaaja veetmise võimalused (kursuse hinna sees)

  •     1 päevapikkune väljasõit nädalas (Lerini saared, Nizza, veepark)
  •     1 poolepäevane retk nädalas ( Monaco, Antibes’ linnaekskurioon, Marineland)
  •     paadisõidud
  •     õhtune programm (mängud, võistlused, kabaree)
  •     teretulemast-pidu
  •     Marinelandi külastus
  •     võrkpall, jalgpall, sulgpall
  •     väljasõidud Monacosse ja Nizzasse
  •     grillipeod, filmiõhtud

Lisatasu eest

  •     Go Kart
  •     bowling
  •     Cannes by night või Nizza by night ekskursioonid

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .