LISA! Keelereisid

Antibes

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Prantsuse keele kursused täiskasvanutele Antibes´is

Antibes asub Côte d’Azuris ehk Taevasinisel rannikul ja on LISA! Keelereiside ilusamaid sihtkohti. Meie Antibes´i keeltekoolis saad prantsuse keelt õppida ka koos pereliikmetega.

 

LISA-Sprachreisen-Franzoesisch-Antibes-Sprachschule-Hafen-Strand-historische-Altstadt

 

3 põhjust, miks valida keeleõppeks Antibes

  1. Parim asukoht – õpi prantsuse keelt Taevasinisel rannikul, kaunis ja ajaloolises Antibes´i linnas
  2. Tasemel keeleõpe imeilusas koolimajas
  3. Kooli lähedal asuvad rannad, matkarajad, vanalinn.

Antibes on võluv kuurortlinn Lõuna-Prantsusmaal. Meri on igalpool lähedal - koolimajast on randa ca 20 minutiline jalutuskäik. Taevasinise ranniku imeline valgus on inspireerinud mitmeid kunstnikke, näiteks Pablo Picassot. Antibes´is leiad Picasso muuseumi, mis asub Grimaldide kindluses. Seal eksponeeritakse ka  Miró ja Max Ernsti teoseid.

 

nullLISA! keelekursus »

LISA! keelereisid korraldavad kõrgetasemelisi keelereise, soovi korral koos majutusega. Kui kooli alguspäev langeb riiklikule pühale, algab kursus teisipäeval (vt Kalender). Meie keelekursused sobivad nii algajatele kui edasijõudnutele. Majutust pakume kas sõbralikus kohalikus peres või korteris. Korraldame keelekursuseid ka teismelistele, vt Teismelised.

Akrediteeringud »

LISA! Keelereisid on pakkunud kvaliteetset keelõpet üle 20 aasta. Meie Antibes´i kool on akrediteeritud FLE, EAQUALS ja SOUFFLE poolt. Kooli õpetajate emakeeleks on prantsuse keel.

Keelekursus Antibes´is »

Esimesel koolipäeval toimub keeletest, vastavalt testi tulemustele määratakse õpilane sobivasse rühma. See kindlustab parima õpitulemuse. Peale koolitunde on piisavalt aega linna ja ümbruskonnaga tutvumiseks. Meie LISA! keeltekool korraldab õppenädala jooksul mitmeid üritusi ja sõbralik koolipere aitab küsimuste puhul meelsasti. Parim viis oma keeleoskuse parandamiseks on suhtlemine kohalikega. Soovitame kasutada igat võimalust suhelda prantsuse keeles. Väga hea valik on majutuda kohalikus peres, nii on iga päev võimalus õpitut kinnistada.

Saabumine »

Soovitame lennata Nizzasse. Lennujaamast on lihtne bussiga Antibes´i sõita (www.nice.aeroport.fr). Kooli kaudu saab ka transfeeriteenust broneerida. Kui majutus on kohalikus peres, siis kuulub edasi-tagasi transfeer lennujaamast/rongijaamast Antibes´i

Mida Antibes´is teha?

  • Külasta Grimaldide kindluses asuvat Picasso muuseumi
  • Imetle jahte Vahemere suurimas jahisadamas
  • Tantsi juulikuisel Jazzifestivalil
  • Sõida mööda Taevasinist rannikut jalgrattaga
  • Proovi Absintimuuseumis absinti
  • Külasta kuulsat Nabilia jahti (tuntud Bondi filmist Never say never)

 

Üksikasjalikuma teabe saamiseks Prantsusmaal  toimuva täiskasvanutele mõeldud prantsuse  keele kursuse kohta 2016 aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .