LISA! Keelereisid

Montreal

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Prantsuse keel teismelistele

Kanada – Montreal

Montreali linna ümbritsevad kristallselge veega järved ja tihedad metsad. Suvevaheajal on 12 kuni 17 aastastel õpilastel võimalik õppida Montrealis prantsuse keelt.

 

Miks valida Montreal?

  1.     Parim asukoht – õpi prantsuse keelt kirevas ja mitmekeelses linnas, Saint Lawrence’i jõe kaldal
  2.     Kool asub kesklinna lähedal, Rue de Saint Catherine’ tänaval
  3.     Kvaliteet – avar ja kaunis koolimaja, rahvusvaheline õhkkond


Montreali lähistel leiad rikkumata looduse, samas kui linnasüdant iseloomustavad klaasist pilvelõhkujad. Rue de Catherine ümbruses leiad palju butiike, kohvikuid, muusikapoode ja raamatupoode. Sellel tänaval asub ka meie kool. Ela Montreali moodi – naudi tänavamuusikat, maitse pannkooke vahtrasiirupiga, shoppa shikkides vintage poodides. Koos teiste õpilastega käid linnaekskursioonil, külastad Montreali vanalinna ja Redpathi või McCordi muuseumi. Saad osa võtta joogaklassidest või kunstitundidest. Kui broneerid 2-nädala pikkuse kursuse, kuulub nädalalõpu ekskursioon kursuse hinna sisse.

LISA! keelekursus teismelistele>>

Meie LISA! keeltekoolis hoolitsetakse teismeliste eest hästi – palju on organiseeritud tegevusi ja koolitunnid on kõrgel tasemel. Montrealis õpib laps võõrkeelt sõbralikus ja hubases õhkkonnas. Sinu poja või tütre eest hoolitsevad kohalikud pered, grupijuhid ja kooli õpetajad. Kui soovid täpsemat infot kursuse alguskuupäevade kohta, vaata meie kodulehel olevat kalendrit.
Laps majutub sõbralikus kohalikus peres. Meie kool pakub ka täiskasvanute keeleõpet. Selle kohta leiad rohkem infot täiskasvanutele mõeldud kuruste alt.
Meie õpilasi ootab põnev ja rikkalik vabaajaprogramm. Alates 17-ndast eluaastast võib õpilane valida ka täiskasvanutele mõeldud programmi. Siis on rohkem vaba aega ja vähem organiseeritud tegevusi, kursuse hind on odavam.

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool akrediteeritud Languages Canada, ALTO, ja TESL Canada poolt.  Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama prantsuse  keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus>>

Õpilasele tuleb lennujaama vastu kas grupijuht või majutuspere. Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi! Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks.
Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti  Montreali. Lend peab saabuma laupäeval ja lahkumine toimub laupäeval. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad ta siis majutuspaika.

Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Montreali.

Vabaaja veetmise võimalused Montrealis (kursuse hinna sees)

  •     Orienteerumismäng Montrealis
  •     Saint Josephi basiilika külastamine
  •     Eco  muuseumi või loomaaia külastus
  •     Redpathi muuseumi külastus
  •     Vieux Montreali, vanalinna,  külastus
  •     Kunstitunnid –näiteks voolimine
  •     McCordi muuseumi külastus
  •     Jooga või jalgpall
  •     Rulluisutamine
  •     Bowling
  •     2-nädalase kursuse hinnas on päevapikkune väljasõit teemaparki 
Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .