LISA! Keelereisid

Porto

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Portugali keele kursused Portos

Meie Porto keelekoolis ootavad sind meri, sõbralikud inimesed, maitsev portvein ja magus elu. Portugali suuruselt teises linnas sukeldud Portugali kultuuri ja veedad suvise mereäärse puhkuse.

null

 

MIKS VALIDA KEELEKURSUS PORTOS ?

  1. Parim asukoht: portugali keele õpe mereäärses maalilises linnas
  2. Kvaliteet: mainekas keelekool, väikegrupid, intensiivne järelevalve
  3. Kursuste lai valik: portugali keel ja surfamine, minigrupid, koolituspuhkus


Porto on võluv linn Duoro jõe suudmes. Portugali suuruselt teine linn kujutab endast erakordset maaliliste tänavate, võimsate kaubanduskeskuste ja suurejooneliselt ehitud kirikute ansamblit. Meie keelekool asub juugendstiilis hoones keset vanalinna ja kuulub maailma parimate erakoolide hulka. Trepina tõusev vanalinn Ribeira kuulub UNESCO maailmapärandi nimekirja. Selle ilusad kutsuvad kohvikud, baarid, restoranid ja klubid on sumedatel õhtutel tihedalt külastatavad. Vanalinnasüdame käänulistel kitsastel tänavatel kõrguvad baroksed kirikud ja grandioossed hooned, nagu nt Palacio de Bolsa ja maailma üks ilusamaid raamatuärisid Livraria Lello e Irmão. Üle Dom Luisi silla minnes jõuad Duorose jõe vastaskaldale, kust avaneb vanalinnale ilusaim vaade. Õhtuti kohtuvad linnaelanikud ja külalised Cais de Ribeira restoranides ning söövad otse romantilises sadamas, enne kui alustavad öö otsa kestvat tantsu armastatud klubides, nagu nt Rua de Manuel Pinto de Azevedos asuv ACT.

 

null

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama portugali  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (portugali!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Portosse.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Portosse.

Pärast keeletunde – mida teha São Paulos:

  • Naudi Edifìcio Itàlia vaateplatvormilt panoraamvaadet.

  • Külasta Sala São Paulos kontserti.

  • Külasta muljetavaldavat Mosteiro de Sao Bento kloostrikirikut.

  • Imetle Pinacoteca do Estao de São Paulos Brasiilia kunsti.

  • Saa Museu da Língua Portuguesas portugali keele kohta rohkem teada.

  • Naudi Parque Ibirapueras rahu.

  • Söö Brasiilia suurimas Jaapani linnajaos Bairro de la Liberdades sušit.

  • Maitse Rodizio de Carneses churrascot.

  • Veeda õhtu klubis, nagu nt Clash Club, D. Edge või Casa 92.

  • Vaata Estádio Municipal Paulo Machado de Carvalho’l jalgpallimängu.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .