LISA! Keelereisid

Tokio

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Jaapani keele kursused Tokios

Meie keelekursused Tokios viivad sind megamaailmalinna keskele, kus klaasist pilvelõhkujad seisavad punaste paberlaternatega valgustatud templite kõrval.

 

null

 

3 PÕHJUST, MIKS VALIDA KEELEKURSUS TOKIOS:

  1. Parim asukoht: jaapani keele õpe Jaapani pulseerivas pealinnas
  2. Kvaliteet: keskne, kaasaegselt sisustatud kool, väikegrupid, intensiivne järelevalve
  3. Kursuste lai valik: intensiivõpe, individuaal- või grupiõpe

Tokio on oma enam kui 9 miljoni elanikuga üks maailma suurimaid linnu. Jaapani pealinn on ülimalt kaasaegne ja samas sügavalt traditsiooniline. Imposantsed sädelevad pilvelõhkujad, nagu nt 634 meetri kõrgune teletorn Tokio Skytree, troonivad ajalooliste linnajagude kohal, nagu nt Kagurazaka, kus võib veel näha traditsioonilisi puumaju ja kus inimesed väikestes templites palvetamiseks rahu leiavad. Meie kodune keelekool asub otse kesklinnas, Shinjuku pearongijaamast ning paljudest restoranidest, baaridest ja kauplustest vaid mõne minuti kaugusel. Siit saab osta disainerirõivaid ja nautida maitsvat sušit või ramen-nuudleid baarides, nagu nt Numazukou Sushi. Napilt 10-minutilise jalutuskäigu kaugusele jääb hooldatud Shinjuku Gyoeni aed. Metrooga jõuab kiiresti sadamasse ja kuulsale kalaturule või satud hoopis Asakusa ajalooliste vaatamisväärsuste juurde. Meelelahutuslinnajagu Shibuya või ostuparadiis Shinjuku on samuti lähedal. Öösiti muutub linn veelgi põnevamaks: klubides ja baarides tantsitakse ja lauldakse karaoket ning luksushotellide taevabaarides nauditakse joogi kõrvalt sädelevat linnavaadet.

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Majutus on  sõbralikus kohalikus peres, hostelis, ühiselamus  või korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõigi õpetajate emakeeleks on jaapani  keel ning nad on  jaapani  keele kui võõrkeele õpetamise spetsialistid.

Sinu keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Tokio avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Saabumine »

Soovitame lennata Tokio lennujaama. Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu.

 

Näidis – vaba aja programm Tokios:

  • Vaata ajaloolises Asakusa linnajaos Sensō templit ja keisripaleed.

  • Imetle Meiji pühamut jalutuskäigul Yoyogi parki.

  • Lõõgastu Shinjuku Gyoeni rohelises oaasis.

  • Tee kirsside õitsemise ajal paadisõit läbi Chidorigafuchi pargi.

  • Koge Edo-Tokyo muuseumis Jaapani ajalugu.

  • Vaata traditsioonilist sumomaadlust.

  • Mine pidutsema Roppongi ja Shibuya meelelahutuslinnajagudesse.

  • Osale kokanduskursusel ja avasta parima suši saladused.

  • Mine Aasia suurimasse diskoteeki Velfarresse pidutsema.

 

Üksikasjalikuma teabe saamiseks jaapani  keele kursuse kohta 2018 aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli ja majutuse kohta.

 

 

 

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .