LISA! Keelereisid

Viareggio

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

ITAALIA KEELE KURSUSED VIAREGGIOS

Merelinn Viareggio paikneb Toskaana loodeosas ning on tuntud oma karnevalitraditsiooni poolest. Meie kesklinnas asuvast keelekoolist jõuab jalgsi randa vaid 5 minutiga.

 

null

 

MIKS VALIDA VIAREGGIO ?

  1. Lühikesed vahemaad: majutusasutused, huvikohad ja rannad on kergesti ligipääsetavad
  2. Parim asukoht: kena rand, hea stardipaik ekskursioonideks
  3. Sõbralik väike kool, tuttavlik õhkkond

 

Viareggio kuulub Toskaana kauneimate merekuurordite hulka. Sellel rannikulinnal on Türreeni mere üks pikemaid ja laiemaid randasid ning linn on tuntud oma kireva iga-aastase karnevali poolest. Meie kesklinna kool asub rannast vaid 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Suvel on restoraniterrassid ning rannapromenaad oma kaupluste ja baaridega linna igapäevaelu keskpunkt. Vana promenaad, mis kulgeb piki sadamat, on täis pikitud 1920ndatest aastatest pärinevaid hooneid ja paviljone, mis on ehitatud art deco stiilis – see tõendab paiga populaarsust 20. sajandi alguspoolel. Kaks kõige märkimisväärsemat hoonet sellest ajastust on Gran Caffe Margherita ja Grand Hotel Royal. Piazza Cavouril on võimalik osta värsket puu- ja köögivilja, kala ning mereande. Viareggio on Puccini hilisem kodukoht ja tema villas saad helilooja kohta midagi uut teada. Kohalikes käsitöökauplustes pakutakse keraamikat ja marmorist täppistöid. Itaalia juunioride meeskonna iga-aastane jalgpalliturniir on sündmus, millest võtavad osa paljud tulevased suured staarid. Läheduses asuvad Firenze, Pisa ja Lucca. Külastust väärt on ka sisemaa ja ümbruskonna viinapuuaiad.

 

null

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Pisa lennujaama
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Pisa lennujaama

Mida teha Viareggios:  

  • Mine randa jalutama või mängi rannavõrkpalli.

  • Tee purjetamisretk.

  • Naudi Puccini festivalil vabaõhukontserti.

  • Maitse veini ja tunne end Il Vige baaris nagu 60ndatel.

  • Osta Piazza Cavouril kohalikke tooteid.

  • Avasta laevaretkel rannikut.

  • Külasta suurejoonelist Villa Borbonet ja selle ümbrust.

  • Võta ette veinide degusteerimise retk ümberkaudsetesse piirkondadesse.

 

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .