LISA! Keelereisid

Trieste

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

ITAALIA KEELE KURSUSED  TRIESTES

Kirde-Itaalias asuv Trieste on koduks rõõmsameelselt žestikuleerivatele itaallastele, kes kohtuvad linna iidsete hoonete vahel, et juua espressot. See paeluv linn ühendab Itaalia kultuuri vanade Austria traditsioonide ja Balkani mõjudega.

 

null

 

MIKS VALIDA TRIESTE ?

  1. Parim asukoht: dünaamiline linn, kus kohtuvad Itaalia, Austria ja Slaavi kultuur
  2. Kvaliteet: tunnid väikegruppides, sõbralik õhkkond, intensiivne õpe
  3. Ideaalne perekondadele: lapsehoidjateenus nõudmisel

 

See võluv Aadria rannikulinn ühendab Itaalia lõdvestunud elustiili Austria kohvikukultuuri ja Balkani kulinaarsete mõjutustega. Aadria mere sügav sinine vesi peegeldab valgeid kaljusid, meretuul aga kannab metsikult kasvava taimestiku tugevat aroomi. 14. sajandist kuni 1918. aastani kuulus linn Austria koosseisu ning hiilgavad Art Nouveau stiilis ehitised, viinipärase sarmiga kohvikud ja printsess Sissi skulptuur annavad endiselt tunnistust kunagisest kaksikmonarhiast. Trieste unikaalne ilu on vaimustanud ja inspireerinud selliseid autoreid, nagu nt James Joyce, Italo Svevo, Rainer Maria Rilke või Franz Kafka. Meie keelekool asub kesklinnas, vaid paari minuti kaugusel Piazza dell’Unità d’Italiast. Keset naabertänavate lugematuid kohvikuid ja baare saad kogeda autentset Itaalia elustiili. Igal ajal võid leida inimesi žestikuleerides, naerdes ja loomulikult süües rääkimas. Piki pangajärsakut kulgev promenaad juhib sind otse valge Miramare lossi juurde. Õhtuti kohtuvad õpilased kesklinnas või Viale XX Settembrel, et aperitivo ja kohalike veinide saatel koiduni pidutseda.

 

null


LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres , stuudios  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure.Meie kool on EDUITALIA ja IALC liige. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Trieste lennujaama
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Trieste lennujaama

Mida teha Triestes :  

  • Naudi väikestes maalilistes lahtedes päikest.

  • Naudi hämmastavat linnavaadet jalutuskäigul mööda Napoleonica promenaadi.

  • Maitse pralineesid, kooke ja šokolaadi art nouveau kondiitriäris La Bomboniera.

  • Ela uuesti läbi Austria ajalugu, külastades Miramare lossi.

  • Imetle Molo Audace kailt päikeseloojangut.

  • Söö Viale XX Settembrel aperitivot.

  • Kõnni luuletaja Rainer Maria Rilke jalajälgedes, jalutades Rilke promenaadil.

  • Sõida jalgrattaga mööda kena jalgrattarada Triestest Sistianasse.

  • Maitse tüüpilises osmizas kohalikke veine ja toitu

 

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .