LISA! Keelereisid

Sanremo

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

ITAALIA KEELE KURSUSED SANREMOS

Sanremo asub sinise Liguuria mere kaldal, olles ümbritsetud kõrgmäestikuga. See šikk merekuurort Itaalia Rivieras (ka Lillede Rivieras) on tuntud oma suure jahisadama poolest. Mis puutub elegantsi ja võlusse, siis on Sanremo sama hea kui Nizza.

 

LISA-Sprachreisen-Erwachsene-Italienisch-Italien-Sanremo-Meer-Stadt-Sonne-Riviera

 

MIKS VALIDA SANREMO ?

  1. Eripärad: keel ja kultuur, itaalia keel ja toiduvalmistamine
  2. Kvaliteet: väikegrupid, sõbralik õhkkond
  3. Keskne asukoht: keelekool Sanremo südalinnas, mere lähedal

 

Sanremo linn asub Itaalia päikeselisel läänerannikul Itaalia Rivieras. Mõne kilomeetri kaugusele jääb Prantsusmaa piir ja sinine Cote d’Azur. Meie keelekool on ajaloolises hoones, kus õppis ka tuntud Itaalia kirjanik Italo Calvino. Sügav sinine meri, lugematud restoranid, kohvikud, kauplused ja baarid jäävad vaid jalutuskäigu kaugusele. Kui sind huvitab kunst, kultuur või toiduvalmistamine, siis on meie keele ja kultuuri ning itaalia keele ja toiduvalmistamise kursused just need, mida otsid. Sanremo võluvat vanalinna kutsutakse La Pignaks ja seda iseloomustab kitsaste tänavate labürint. Ajaloolise sadama kohal laiub Corso Matteotti ostutänav oma elegantsete butiikide ja kauplustega. Sanremot külastades on lausa kohustuslik käia kireval lilleturul, kus entusiastlikud floristid juba varajastest hommikutundidest alates roose ja moone müüvad. Turu lähedalt leiad Corso degli Inglesi tänava, mille ääres seisavad luksuslikud villad ja suurepärased Vene õigeusu kirikud. Õhtuti kohtuvad kohalikud aperitivo või jookide nautimiseks restoranides, baarides ja õlletubades või proovivad õnne kasiinos.

 

nullLISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on ASILS  liige . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Nizzasse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Nizzasse

Mida teha Sanremos:

  • Avasta jalgsi Sanremo kesklinna La Pignat.

  • Proovi Dolce e Salatos Itaalia tüüpilisi roogasid.

  • Vaata lilleturgu, mis on suurim omataoliste hulgas.

  • Külasta Piazza Eroi Sanremesil asuvat Torre Ciapelat.

  • Mängi kasiinos.

  • Longi päikeseloojangul mööda Corso dell’Imperatrice avenüüd.

  • Avasta kesklinna rikšal või sõida jalgrattaga piki maalilist Area 24.

  • Maitse tüüpilist trofie al pestot ja hõrgutavaid kalaroogasid

 

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .