LISA! Keelereisid

Salerno

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

ITAALIA KEELE KURSUSED TÄISKASVANUILE SALERNOS

Salerno lopsakatel nõlvadel kasvavad kollased sidrunid. Palmidega ääristatud promenaad paneb sind armuma Amalfi ranniku väikestesse liivarandadesse.

 

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Salerno-Meer-Boot-Strand-See-Aussicht

 

MIKS VALIDA SALERNO ?

  1. Parim asukoht: õpi itaalia keelt mere ääres; majutusasutused kooli lähedal
  2. Kursuste lai valik: keel ja kultuur, sertifikaadid, kursused perekondadele ja õpetajatele
  3. Kursuste lisavalikud: itaalia keel ja toiduvalmistamine, kirjandus ja kunst, keraamikatunnid

 

Salerno asub Amalfi rannikul piki idüllilisi rohelisi seljandikke. Siin rajati Euroopa esimene meditsiinikool Scuola Medica Salernitana. Meie kool asub rannast vaid 5 minuti kaugusel. Imeline sinimeri ja promenaad jäävad kohe ümber nurga. Salerno rohelistes aedades kasvavad mahlakad kollased sidrunid, millest toodetakse siinset tüüpilist likööri Limoncellot. Võrreldes teiste Itaalia linnadega, on Salerno siiani turistidest üle ujutamata kuurort ning säilinud on traditsiooniline elustiil. Alfano väljakut ümbritsevad baarid ja restoranid meelitavad iga päev külalisi ning kohalikke, kes armastavad istuda siin klaasi hea veiniga. Promenaadil saad maitsta hõrgutavat pähklimaiusejäätist ning Via Dogana Vecchia ja Via Dei Mercanti tänavad sobivad ideaalselt ostlemiseks. Kui päike loojub, ärkavad uuele elule Via Roma baarid, eriti nädalalõppudel. Pidutsejad kohtuvad klubides, nagu nt Rub a Dub või Bogart, ja tantsivad seal koiduni.

 

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Salerno-Altstadt-Berge-Panorama-Kueste-Bucht-Boote-idyllisch-Amalfi-Kueste

 

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on ASILS  ja IALS liige . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Napolisse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Napolisse

Mida teha Salernos:

  • Naudi Agropoli rannal päikest ja merd.

  • Maitse Pasticceria De Lucas hõrgutavaid kondiitritooteid.

  • Tee giidiga ringkäik toomkirikus.

  • Osta Via Roma turul kohalikke tooteid.

  • Vaata Salernot Arechi lossist.

  • Imetle päikeseloojangul sadamas laevu.

  • Lõdvestu Giardino della Minerva botaanikaaias.

  • Võta ette laevaretk Capri saarele.

  • Külasta Vesuuvi jalamil asuvat kadunud Pompeii linna.

  • Vaata Paestumi templi varemeid 

 

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .