LISA! Keelereisid

Rooma

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

ITAALIA KEELE KURSUSED TÄISKASVANUILE ROOMAS

Meie keelekursused Roomas toimuvad elegantses juugendstiilis hoones, mis asub kesklinna läheduses. Pakume oma Rooma keelekoolis ka keele ja kultuuri, itaalia keele ja toiduvalmistamise ning itaalia keele ja maalimiskursuseid.

 

LISA-Sprachreisen-Italienisch-Rom-Nationaldenkmal-Monumento-Nazionale-a-Vittorio-Emanuele-II-italienische-Flagge-ewige-Stadt-Sightseeing-Forum-Romanum

 

MIKS VALIDA ROOMA ?

  1. Parim asukoht: õpi itaalia keelt Igaveses Linnas, lai valik kursuseid
  2. Valikud: keel ja kultuur, keelesertifikaadid, itaalia keel ja toiduvalmistamine, itaalia keel ja maalimine
  3. Kvaliteet: ilus kool rongijaama lähedal, majutus kooli läheduses

 

„Kõik teed viivad Rooma.“ Itaalia imeline pealinn asub Region Lazio lääneranniku läheduses. Meie kena aiaga keelekool asub elegantses hoones La Sapienza ülikooli lähedal ning on ümbritsetud restoranide, kohvikute ja kauplustega. Kaks metroopeatust ja rongijaam asuvad jalutuskäigu kaugusel. Siit jõuad hõlpsasti Rooma peamiste atraktsioonide juurde, nagu nt Colosseum, Tiberi jõe kaldad, Villa Borghese ja maailmakuulus Trevi purskkaev. Roomat külastades ei tohiks kindlasti jätta kasutamata võimalust teha ringkäik Vatikani Linnriigis. Suures linnas ekslemine pole eales varem olnud nii hämmastav – Rooma keerukas kitsaste tänavate labürint peidab endas võluvaid kaunite purskkaevudega väljakuid. Via Condotti ja Via del Corso disainerikauplused ning butiigid on šopahoolikutele tõeline paradiis. Kui sa armastad kaasaegset kunsti, siis peaksid külastama Via Margutta ateljeesid, kust saab kohalike kunstnike taieseid ka osta. Päikeseloojangul naudi Passeggiata del Gianicololt hingetukstegevalt kaunist vaadet linnale.

 

null

 

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on ASILS, ELITE  ja TANDEM liige . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Firenzesse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Firenzesse

Pärast keeletunde – mida teha Roomas:

  • Viska Trevi purskkaevu münt ja armu sellesse imelisse linna.

  • Maitse Via Uffici del Vicario 40 asuvas Gelateria Giolittis hõrgutavat jäätist.

  • Imetle Sixtuse kabelis Michelangelo meistriteost.

  • Vaata San Luigi dei Francesi kirikus Caravaggio meistriteoseid.

  • Imetle imposantset Pantheoni kuplit seestpoolt.

  • Joo Tazza d’oro kohvikus Rooma parimat cappuccinot.

  • Külasta Rooma foorumit ja Colosseumi.

  • Pidutse diskoteekides, nagu nt Akab, L’Alibi või Shari Vari.

  • Osale giidiga ekskursioonil ja avasta iidse Rooma varemeid.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .