LISA! Keelereisid

Milazzo

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

ITAALIA KEELE KURSUSED MILAZZOS

Väike merekuurort Milazzo asub Sitsiilia päikeselisel rannikul. See võluv linn on tulvil ajaloolist hõngu – siinses arhitektuuris märkad endiselt rooma, kreeka, moori ja hispaania mõjusid. Meie keelekool asub kesklinnas, rannast vaid kiviviske kaugusel.

 

null

 

MIKS VALIDA MILAZZO ?

  1. Kursuste lai valik: intensiivsed kursused, üks ühele õpe, itaalia keel ja purjetamine
  2. Parim asukoht: majutus kooli läheduses, koolihoone kesklinnas
  3. Kvaliteet: väikegrupid, suurem järelevalve õpetajatelt

 

Milazzo on armas päikeseline merelinn Sitsiilia põhjarannikul. Sitsiilia on Vahemere suurim saar ning selle ajalugu on rikkalik ja mitmekülgne. Siin on valitsenud kreeklased, roomlased, moorid ja hispaanlased, mistõttu Milazzo arhitektuur ja kokakunsti traditsioonid on siinse kultuuride segu hämmastav tulemus. Meie keelekool asub kesklinnas, merest vaid jalutuskäigu kaugusel. Seda elust tulvil linna saab avastada jalgsi. 80 meetri kõrgusest Capo di Milazzo tuletornist saad nautida fantastilist vaadet Etna mäele ja maalilisele Sitsiilia maapiirkonnale, kus laiuvad väljad ning kasvavad sidrunid ja mandlisalud. Sitsiilia avaratest viinapuuaedadest on pärit maitsev Moscato di Pantelleria vein. Milazzo on ka ideaalne stardipaik laevaretkedele Lipari saartele ja võluvale kuumade vulkaaniliste avadega Vulkaanisaarele. Salina saare unikaalne ilu vaimustas 1994. aastal režissöör Michael Radfordi, kes valis selle oma kuulsa filmi „Postiljon“ võttepaigaks.

 

null

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres , purjekal  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Cataniasse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Cataniasse

Mida teha Milazzos:

  • Naudi päikest ja imelist Sitsiilia merd.

  • Külasta San Francesco di Paola kirikut.

  • Naudi hingetukstegevalt kaunist vaadet Capo Milazzolt.

  • Uju Piscina di Venere looduslikus basseinis.

  • Mine laevaretkele Aeoliani saarestikku ehk Liparile.

  • Külasta Castello di Milazzot ja ela uuesti läbi ajalugu.

  • Proovi tüüpilist cannolot.

  • Jaluta piki 10 km pikkust munakiviranda.

  • Sukeldu hämmastavasse veealusesse maailma.

  • Võta ette reis ajaloolisse Messina linna.

 

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .