LISA! Keelereisid

Firenze

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Itaalia keele kursused  õpilastele Firenzes

Kevad-, suve- ja sügisvaheajal saad koos meiega Firenzes itaalia keelt õppida. Toskaana imekaunis pealinnas on palju avastamisväärset. Siin kohtud kunsti- ja ajalootundidest tuttavate kuulsate isikute ja ehitistega ning limpsid parimaid jäätisesorte.

LISA-sprachreisen-italienisch-Florenz-stadt-sightseeing-Santa-Maria-del-Fiore-kuppel-sehenswuerdigkeiten

 

MIKS VALIDA KEELEKURSUS ÕPILASTELE FIRENZES ?

  1. Parim asukoht: imeilus kool keset vanalinna, katedraali läheduses
  2. Suurepärane piirkond: vaatamisväärsused ja majutusasutused lähedal
  3. Kvaliteet: interaktiivne õpe, mitmekesine vaba aja programm, rahvusvaheline


Firenze on imeilus! Linn pakub lõputult ostlemisvõimalusi oma paljude butiikide, kingakaupluste, kohvikute ja väikeste turgudega. Parimad moeärid leiad Via Tornabuonilt. Linnaringkäigul avastame ühiselt linna, külastame suurejooneliselt kaunistatud kirikuid, Boboli aeda või imetleme Michelangelo kuulsat Taaveti skulptuuri. Võtame ette käigu maailmakuulsasse Uffizieni kunstigaleriisse. Pärast itaalia keele tunde korraldame filmipärastlõuna, kus vaatame nt Rossellini või Fellini filme. Võid ka lasta end inspireerida, et ise filme produtseerida! Esmalt kirjutate ise itaalia keeles stsenaariumi ja seejärel filmite. Koos sõidame nt keskaegsesse Sienasse, Pisa viltuse torni juurde või rannas suplemiseks Viareggiosse. Ühiselt mängime ka võrk- ja jalgpalli või korraldame basseinis ujumisvõistlusi. Teeme ka pikniku ja korraldame koolis ühe suure peo.

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Italienisch-Florenz-Freizeitprogramm-Kulturprogramm-AusfluegeLISA! keelekursused teismelistele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud peres.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud ECL ja EDUITALIApoolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama itaalia keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (itaalia keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Firenzesse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Firenzesse

Näide: vaba aja programm Firenzes (kursuse hinna sees):

  • linnaringsõit Firenzes

  • piknik

  • koolipidu

  • matkamine ümbruskonnas

  • teemapärastlõunad, nt aarete jaht, maastikumäng

  • filmipärastlõunad nt Rossellini või Fellini flmidega

  • jalg- ja võrkpall

  • Boboli aia, erinevate monumentide ja kirikute külastused

  • Nädalalõpu väljasõit  nt Sienasse, Luccasse, Pisasse, Viareggiosse


Muud võimalikud vaba aja tegevused (lisatasu eest):

  • ujula külastus

  • väljas jäätise või pitsa söömine

  • diskole minek

  • väljasõit outlet-kauplusse

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .