LISA! Keelereisid

Auckland

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keel Aucklandis

Aucklandi sadam, valged purjelaevad, muljetavaldav panoraam... Auckland on Uus-Meremaa kõige kiiremini arenev linn, mis asub Põhjasaare põhjaosas. Auckland on ka riigi tähtsaim sadam.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Auckland-Neuseeland-Skyline-Aussicht-Meer-Landschaft-Neuseeland

Miks valida Auckland?

  1. Parim asukoht! Õpi inglise keelt ilusas mereäärses linnas ja naudi koolist kaunist vaadet sadamale
  2. Nädalalõppudel surfitunnid
  3. Kõrgel tasemel keelekursused, kool asub kesklinnas, erinevate tunnistuste ja sertifikaatide  jaoks vajalikke eksameid saab sooritada otse koolis
LISA-Sprachreisen-Englisch-Browns-Bay-Neuseeland-Auckland-Strand-Meer-Kueste-Stadt-Gruen-Parks-Joggen-WassersportLISA! keelekursus »

Meie keelekursuseid Aucklandis viivad läbi kõrgelt hinnatud õpetajad, kes kasutavad efektiivseid ja tänapäevaseid õpetusmeetodeid. Kursused algavad igal esmaspäeval. Kui esmaspäev satub olema riiklik püha, algab kool teisipäeval. Meie kursused sobivad nii algajatele kui edasijõudnutele. Majutus on sõbralikus kohalikus peres või korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kool on tunnustatud Quality Engoish, Study Auckland ja English New Zealand poolt. Meie õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.

Sinu keelekursus»

Esimesel koolipäeval toimub keeletaseme määramiseks test. Selle tulemuste põhjal määratakse sind gruppi, mis sobib sinu tasemega. See garanteerib tulemusliku keeleõppe.
Peale koolitunde on piisavalt aega, et Aucklandis ringi jalutada. LISA! Keeltekool pakub palju erinevaid ajaveetmisvõimalusi ja kooli sõbralik meeskond jagab lahkelt oma teadmisi linna  ja seal parasjagu toimuva kohta, parimatest  söögikohtadest ja kohvikutest rääkimata.
Parim viis oma keeleoskuse arendamiseks on suhtlemine kohalikega. Suhtle Aucklandis inglise keeles nii palju kui võimalik! Soovitame majutust kohalikus peres – saad piisavalt keelepraktikat!

Reisimine »

Reisimine on eluviis ning lennureis ja saabumine majutuspaika on mõlemad osa sinu keelereisist. Soovitame lennata Aucklandi. Saab ka tellida transfeeri lennujaamast majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Aucklandi.

Mida Aucklandis teha?

-    naudi Sky Towerist avanevat imelist vaadet
-    purjeta, surfa, kanuuta
-    shoppa Silverdale Villages
-    külasta kohalikku turgu Victoria Parkis
-    avasta Aucklandi loomaaias põnevaid kohalikke liike
-    võtta ette mõni paadireis, näiteks seila vaalasid vaatama

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .