LISA! Keelereisid

New York - Campus

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

New York – Campus

Meie New York-Campuse keeltekool ootab inglise keele kursustele 12-17 aastaseid õpilasi. Tule ja tunneta tõelist `American college` atmosfääri!

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-New-York-Campus-College-Atmosphaere-Big-Apple-USA-Sprachkurs-Englisch

 

Miks valida keelekursuseks New York-Campus?

  1. Parim asukoht – õpi inglise keelt rahulikus ja rohelises eeslinnas, 30 minuti kaugusel linnasüdamest
  2. Õpi keelt ja ela tüüpilises Ameerika kolledzis, leia uusi sõpru üle kogu maailma
  3. Sind ootab suurepärane vabaaja programm!

Inglise keele õppimine New Yorgis on unustamatu elamus! Big Apple tervitab oma külalisi imposantsete pilvelõhkujate ja tuhandete tuledega. Meie keeltekool asub rahulikus ja rohelises Bronxville´i eeslinnas, Manhattanile on metrooga vaid 30 minutit. Meie koolikompleks on ümbritsetud kauni aiaga ja koolis on suurepärased sportimisvõimalused. Meie põnevasse vabaaja programmi mahuvad nii tüüpilised ameerika spordialad, kui ka koreograafiatunnid tantsustuudios ja kunstitunnid. Jalutame Central Parkis, käime linnaekskursioonil ja imetleme linnavaadet Empire State Buildingu tipust. Õhtuti korraldab kool pidusid, filmiõhtuid või talendishowsid.

 

null

LISA! keelekursused teismelistele »

Meie New York-Campus  koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on  õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Õpilane majutub korteris. Kursuse hinnas sisaldub sisukas vabaaja programm. Pakume kursuseid ka täiskasvanutele (alates 16-ndast eluaastast).

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele »

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht.  Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi!

Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks. Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti LaGuardia või JFK/ Newark lennujaama. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri.

Vabaaja programm New York-Campuses (kursuse hinna sees)

  • Teretulemast pidu
  • Ellis Islandi külastamine, Vabadussammas
  • Empire State Buildingu külastus
  • MoMA – Moodsa kunsti muusemi külastus
  • Soho, Viies Avenüü
  • Times Square
  • Jalutame Broadwayl ja Central Parkis
  • Päevapikkune väljasõit Coney Islandile

 

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks USA-s toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .