LISA! Keelereisid

Los Angeles - Malibu

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Los Angeles-Malibu

Los Angelesi-Malibu keeltekoolis saavad õpilased vanuses 10-16 aastat õppida inglise keelt.  Sind ootavad sinine taevas, Kalifornia kuulsad rannad ja Vaikne ookean!

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-Los-Angeles-Malibu-Beach-Strand-Surfen

Miks valida Los Angeles-Malibu?

  1. Parim asukoht – õpi inglise keelt mõnusas koolikompleksis, vaid 15 minuti kaugusel rannast ja 5 minuti kaugusel Malibu kesklinnast
  2. Osale keelekursusel kaunis Kalifornias ja leia sõpru igast maailma nurgast
  3. Head võimalused harrastada erinevaid spordialasid – korvpalli, pesapalli, võrkpalli, ujumist ja tennist

 

Malibu asub Vaikse ookeani ääres, Los Angelesi lääneosas. Malibu on kuulus oma pikkade liivarandade poolest. Meie koolikompleks asub Pepperdine ülikooli territooriumil, randa on vaid 15-minutiline jalutuskäik. Koolil on tenniseväljakud ja bassein. Saad mängida nii pesapalli, võrkpalli, kui tennist. Kool korraldab diskosid, bingo-õhtuid, erinevaid töötubasid ja väljasõite.

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-Los-Angeles-Malibu-Walk-of-Fame-Hollywood

LISA! keelekursused teismelistele »

Meie Los Angelesi-Malibu koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on  õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Õpilane majutub korteris. Kursuse hinnas sisaldub sisukas vabaaja programm. Pakume kursuseid ka täiskasvanutele (alates 16-ndast eluaastast).

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele »

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht.  Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi! Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks.

Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti  Los Angelesi ( LAX) lennujaama.  Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri.

Vabaaja programm Malibus (kursuse hinna sees)

  • Head sportimisvõimalused
  • Mini-olümpia
  • Karaoke, bingo, disko
  • Filmiõhtud
  • World Music Night
  • Griffith Parki külastus
  • Disneylandi, Santa Monica või teemapargi külastus
  • 2 poolepäevast väljasõitu

 

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks USA-s toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta

 

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .