LISA! Keelereisid

London Beckenham

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

INGLISE KEELE KURSUS NOORTELE LONDONIS BECKENHAMIS

Meie kursused Londonis sobivad noortele vanuses 14–17, kes tahavad õppida rahulikus paigas Beckenhami piirkonna keskel.

 

null

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA BECKENHAM:

  1. Suurepärane asukoht: keeleõpe rahulikus ja rohelises piirkonnas, vaid 20 minuti kaugusel kesklinnast
  2. Kool: hubane, moodne ja kaunis kool aia ja kohvikuga
  3. Kvaliteet: individuaalne järelevalve, rahvusvaheline õpilaskond, mitmekesine tegevuskava
     

Beckenham on Londoni roheline linnaosa, mis asub kesklinnast ühistranspordiga 20 minuti kaugusel. Tunnid toimuvad kahes renoveeritud viktoriaanlikus majas, õpilased saavad kokku modernses kohvikus või avaras privaatses aias. Pärast tunde saab minna koos grupijuhiga vaatama Londoni põhilisi vaatamisväärsusi. Saad käia näitustel, tutvuda Piccadilly Circusega, näha Westminsteri paleed või jalutada Covent Gardenis. Koos läheme ostlema kuulsale Oxfordi tänavale või naudime suurepärast linnavaadet Greenwichist. Kool korraldab sportlikke pärastlõunaid, mille ajal saad mängida jalgpalli, sulgpalli või ujuda. Õhtuti korraldame koolipidusid või käime kinos või karaoket laulmas. Nädalavahetusel teeme päevase ekskursiooni näiteks Brightonisse, Cambridge’i või Oxfordi. Üks poolepäevane ja üks päevane ekskursioon nädalas on kursuse hinna sees.

LISA! keelekursused teismelistele »

Meie Londoni koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on kohaliku pere, õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Õpilased majutuvad sõbralikus kohalikus peres. Kursuse hinna sees on sisukas vabaaja programm.
Pakume kursuseid ka täiskasvanutele (alates 16-ndast eluaastast).

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie keeltekool on akrediteeritud British Council, English UK ja Edexel poolt.  Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele»

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht. Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi! Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks.
Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine»

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti Londonisse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri.

Vabaaja tegevused Londonis (kursuse hinna sees):

  • Linnaekskursioon

  • Koolipeod

  • Ujumine

  • Kino

  • Bowling

  • Karaoke

  • Päevareis Oxfordi või Cambridge`i

Lisatasu eest :

  • Pühapäevased ekskursioonid

 

Head lapsevanemad!

Üksikasjalikuma teabe saamiseks Suurbritannias toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .