LISA! Keelereisid

London Beckenham

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele kursused täiskasvanutele LONDONIS, BECKENHAM

Meie keelekursused Londonis Beckenhamis toimuvad Londoni rohelises südames. Külalisperede ja majutusasutuste juurde pääseb koolist kerge vaevaga. Kesklinna saab metrooga vaid 20 minutiga.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-London-Beckenham-Sightseeing-Shopping-internationale-Teilnehmer

 

Kolm põhjust , miks valida London Beckenham

  1. Kvaliteet: minirühmad, intensiivsed kursused, isiklik järelevalve

  2. Mugavus: armas koolilinnak aia ja spordirajatistega
  3. Suurepärane asukoht: inglise keele õpe rahulikus ja rohelises piirkonnas

Beckenham on Londoni üks rohelisemaid ja jõukamaid äärelinnu, kus elas viis aastat ka rokkstaar David Bowie. See asub Londoni kesklinnast vaid mõneminutilise rongisõidu kaugusel. Metrooga pääseb kergesti Oxfordi tänavale ja kõigi Londoni atraktsioonide juurde. Meie kool asub viktoriaanlikus hoones, millel on suur aed ja hubane selvekohvik. Teisel pool teed on ujumisbasseini ja fitnessiklubiga spordikeskus. Kõigest kiviviske kaugusel paikneb üüratu park, kus asub tüüpiline viktoriaanlik mõis, ümbritsetuna golfiradade ning spordiväljakutega. Siin unustad ära, et elad tegelikult suurlinnas. Beckenham Place on tuntud ka kuulsate BBC kirjanduslike draamade ja Tim Burtoni filmide tegevuspaigana.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-London-Beckenham-Sightseeing-Big-Ben-Houses-of-Parliament

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või ühiselamus.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council ja Edexceli  poolt ning on  English UK liige . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus Beckenham`i piirkonnas  »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Londoni avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti London Gatwick või London Heathrow lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid London Gatwick või London Heathrow lennujaama.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .