LISA! Keelereisid

London 16 Plus

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele kursused alates 16 a õpilastele Londonis

LISA! keelekursused alates 16 a õpilastele Londonis on ideaalselt korraldatud inglise keele reisid. Pärast keeletunde on võimalik linnaga tutvuda omal käel või osaleda vaba aja programmis. Keelereisid alates 16 a vanustele on soodsamad kui õpilaste keelereisid, kuna puudub 24-tunnine järelevalve ja järelevalvega meelelahutusprogramm.

LISA-Sprachreisen-16-Plus-London-Southbank-Ausfluege-Freizeit-Aktivitaeten-Piccadilly-Circus-Oxford-Street-Shopping

MIKS VALIDA KEELEKURSUS ALATES 16 A ÕPILASTELE LONDONIS?

  1. Unustamatu: inglise keele õpe kaasaegses ülikoolilinnakus
  2. Parim asukoht: südalinnas, vaatega London Eye`le ja The Shardile
  3. Londoni avastamine iseseisvalt: korraldatud vaba aja programm on eraldi broneeritav


Meie keelekool asub Londoni Southbankis, südalinna kaasaegses ülikoolilinnakus. Jalgsi jõuab siit vaid mõne minutiga kuulsate vaatamisväärsuste juurde, mis paiknevad piki Thamesi jõge: kunstimuuseum Tate Modern, Shakespeare`i tuntud Globe Theatre või Toweri sild. Pärast keeletunde saad omapead või koos uute keelekursuse sõpradega avastada Londoni vaatamisväärsuseid. Külastate maailmakuulsaid näituseid, vaatate Piccadilly Circuse kirevat saginat või külastate Westminsteri paleed. „Tuubiga“ sõidate ostlema Oxford Streetile, soetate omapäraseid aksessuaare Camden Lock Marketis või  uitate Covent Gardeni turgudel. Koos võite ka sõita praamiga Greenwichi ja nautida kõrgendikult vaadet linnale. Keeletundides ülikooli auditooriumides või šikis selvekohvikus juteldes tunnete, mida tähendab Londonis õppida ja elada. Nädalalõpul võetakse üheskoos ette koolipere korraldatavaid päevaseid väljasõite nt Brightonise, Canterbury`sse või Oxfordi. Alates 16 a vanuste õpilaste Londoni keelereisi hinna sees on üks päevane väljasõit nädalas ja metroo nädala sõidukaart (tsoonid 1 ja 2).

LISA! keelekursused teismelistele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud ühiselamus

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council ja English UK poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Londonisse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Londonisse

Vaba aeg  (lisatasu eest ):

  • London Eye, u 11.50 £

  • päevane väljasõit Windsorisse koos Windsori lossi külastusega, u 32 £

  • päevane väljasõit Hampton Court paleesse, u 32 £

  • Püha Pauluse katedraal, u 13.50 £

  • paadireis Thamesi jõel, u 9 £

  • Madame Tussauds, u 22.50 £

  • disko/karaoke, u 5 £

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .