LISA! Keelereisid

Edinburgh

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Keelekursused õpilastele Edinburgh`s

Inglise keele kursused Edinburgh`s 8-kuni 17-aastastele õpilastele suvel: Edinburgh`s saab valida kolme erineva kooli vahel. Võid elada tõelises šotipärases lossis,  kaasaegses maaresidentsis või sõbralikus külalisperes.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Gruppen-Klassenfahrt-Edinburgh-Englischkurs-Sprachunterricht-Freiezitprogramm

MIKS VALIDA KEELEKURSUS ÕPILASTELE EDINBURGH`S?

  1. Parim asukoht: inglise keel lossis, kaunis linn imeilusal maastikul
  2. Kvaliteet: palju sportimis- ja vaba aja veetmise võimalusi, hoolikas järelevalve
  3. Vaheaeg maal: kolm erinevat suurejoonelist, turvalist kooli asukohta


Edinburgh on ilus ja külalislahke linn. Selle vanalinn ja Edinburgh` loss paistavad eriliselt silma. Meie LISA! õpilaste keelekursused Edinburgh`s toimuvad kolmes erinevas koolilinnakus – valikus on väärikad Newbattle ja Heriots, aga ka meie kaasaegne suurejooneline kooli maa-ala Oatridge. Kõik linnakud on ülihästi varustatud spordi- ja vaba aja veetmise rajatistega. Keelekursused Edinburgh`s on ideaalselt organiseeritud inglise keele kursused koos vaba aja programmiga. Lapsi õpetatakse, haritakse ja nende järele vaadatakse siin erilise hoolega. Meie keelekursused on mõeldud lastele (8- kuni 13-aastased) ja noortele (14- kuni 17-aastased). See, kes broneerib oma lapsele LISA! keelereisi, broneerib kuningliku klassi. Me kuulume erialaühingusse ja meil on enam kui 20 aasta pikkune keelereiside korraldamise kogemus.

 

null

 

 LISA! keelekursused teismelistele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud ühiselamus või peremajutuses.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Edinburghi.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Edinburghi

Vaba aeg  (kursuse hinna sees):

  • spordipärastlõunad spordihallis või ujulas ja välispordirajatistes

  • õhtuti nt talendišõu, viktoriin või filmivaatamine

  • disko

  • tüüpilise šotipärase õhtu veetmine

  • Mägismaa mängud

  • nädalalõppudel väljasõidud Stirlingisse, Glasgow`sse või Loch Lomondisse

  • poolepäevased väljasõidud nt Edinburg` lossi, Edinburgh Royal Mile`i või muuseumi

 Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .