LISA! Keelereisid

Cardiff

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Täiskasvanutele mõeldud keelereis Inglismaale Cardiffi

Õpi inglise keelt Suurbritannia lääneosa romantiliste mägede vahel. Walesi pealinn Cardiff esindab ideaalset tasakaalu müstilise keldi mineviku ja tänapäevase maailma vahel. See kaunis linn pakub ajalugu, kunsti ja ajaloolist arhitektuuri, aga ka laiahaardelist ja elavat kultuurielu.

 

null

3 põhjust, miks valida keeleõppeks Cardiff:

  1. Suurepärane asukoht: õppige inglise keelt Walesi rannikul
  2. Kvaliteet: väike ja sõbralik kool, individuaalne lähenemine
  3. Kõik on lähedal: kesklinn on jalutuskäigu kaugusel

Walesi pealinn Cardiff asub Severni jõe laias suudmes Bristoli kanali ääres, vaid kahe tunni kaugusel Londoni moemekast. See kaunis rannikulinn sai oma nime Taffi jõe järgi, millest tuleneb ka linna uelsikeelne nimi, Caerdydd. Vana keldi keelt kasutatakse seal siiani, nii et ära üllatu, kui näed siltidel ingliskeelsete nimede kõrval ka uelsikeelseid nimetusi. Kõik linna keskuses ja rannas on lühikese jalutuskäigu kaugusel, mistõttu on arvukate restoranide, omapäraste pubide ja elavate kohvikutega tutvumine igati mugav. Linna kohal kõrguvad Cardiffi keskaegse lossi neogooti stiilis tornid, olles heaks kontrastiks modernsele Millenniumi staadionile. Rahvusmuuseumis saavad külastajad näha põnevaid antiikesemeid, mis demonstreerivad Walesi igapäevaelu, kogeda uhke Walesi ajalugu ja imetleda suuri kunstikollektsioone. Cardiff meeldib kindlasti ka loodusesõpradele, kuna linna ümbritseb ilus maastik – oivalised rannad, dramaatilised kaljud, võluvad külakesed ja lopsakate roheliste orgude kõrval kõrguvad metsikud mäed.

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis Cardiffis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres, stuudiokorteris või jagad korterit kaasõpilasega kooli poolt üüritud korteris

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council ja ISI Inspectorate  poolt ning on English UK liige . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.

Keelekursus Cardiffis  »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Kölni  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Cardiffi.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Cardiffi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .