LISA! Keelereisid

Cambridge

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

INGLISE KEELE KURSUSED TÄISKASVANULE CAMBRIDGE’IS

Cambridge on maailma üks auväärsemaid ülikoolilinnu. Igas vanuses täiskasvanuil on võimalus õppida inglise keelt selles kaunis keskaegses linnas ja kogeda tüüpilist ülikooli õhkkonda.

null

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA CAMBRIDGE:

  1. Kursuse parim asukoht: koge ülikooli õhkkonda meie viktoriaanlikus linnakus

  2. Kõik ühes piirkonnas: kool kesklinnas

  3. Kvaliteet: rahvusvahelised rühmad, lai kursuste valik, keelesertifikaadid


Cambridge on Inglismaa üks tähtsamaid ülikoolilinnu, mida iseloomustavad keskaegsed ehitised ja munakivisillutisega tänavad. Meie kool asub täpselt kesklinnas, imelises viktoriaanlikus kolledžihoones. Lisaks standardkursustele pakume ka ettevalmistuskursuseid keelesertifikaatide taotlemiseks. Ülikooli sõudemeeskond treenib Cami jõel traditsiooniliseks võistluseks rivaali Oxfordi vastu ning siin seilavad linnavaate nautimiseks ka paljud kanuuentusiastid. Parim viis Cambridge’i ja Cami kallaste avastamiseks on sõita piki jõge jalgrattaga. Kindlasti osale giidiga ekskursioonil ülikoolis ja Fitzwilliami muuseumis. Newmarketis saad kogeda hobuste võiduajamiste õhkkonda koos elegantselt riietatud publikuga. Cambridge ja selle piirkond on tunnustatud ka oma veinide poolest, mida saad proovida Lintonis Gut Chilford Halli viinamarjaistanduses ja veinitehases.

 

null

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või ühiselamus.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool Education UK ja English UK  liige ja on akrediteeritud British Council, ISI Inspectorate ja  IALC poolt . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Cambridge’i avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti London Heathrow lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid London Heathrow lennujaama.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .