LISA! Keelereisid

Brighton

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

INGLISE KEELE KURSUSED TÄISKASVANUTELE BRIGHTONIS

Meri, suurepärased ostlemisvõimalused, kirev ööelu ja rikkalik kultuurimaastik – tere tulemast Brightonisse! Õpi inglise keelt ja tutvu kogu maailmast pärit inimestega! Meie keelekursused sobivad ideaalselt nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Brighton-Meer-Pier-Strand-Vergnuegungspark-Ausgehen-Freizeitprogramm

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA BRIGHTON:

  1. Väga hea asukoht: põnev rannikulinn, justkui väike mereäärne London

  2. Suurepärane piirkond: õpi inglise keelt vaikses Hove’i linnajaos, merest vaid 15-minutilise teekonna kaugusel

  3. Kvaliteet: rahvusvahelised grupid, lai kursuste valik


Lisa! keelekursuse vältel veedad kihavas ja elust tulvil Brightonis unustamatu mereäärse puhkuse. Promenaad ja Brightoni vaiadel sadamasild on meie koolist jalutuskäigu või bussisõidu kaugusel. Lanes’i piirkond sobib suurepäraselt ostlemiseks või piki värvikirevaid majaderidu jalutamiseks. Brightoni kuulsaim vaatamisväärsus on majesteetlik palee Kuninglik Paviljon, mille laskis endale mereäärse rahupaigana ehitada George IV ning kus praegu asub palju näituseid. Tüüpilistes paadimajades saab tutvuda kunsti ja käsitööga, käia kohvikutes ja vaadata kunstigaleriisid. Ka on Brighton tuntud oma legendaarse ööelu ja suvefestivalide poolest.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Brighton-Royal-Pavilion-Seerosen-romantisch-Aussicht-Park-Sehenswuerdigkeiten

LISA! Keelekursus »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või ühiselamus.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council ja ISI`se poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Brightoni avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti London Gatwick või London Heathrow lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid London Gatwick või London Heathrow lennujaama.

Mida teha Brightonis:

  • külasta ajaloolist akvaariumi Sea Life

  • tantsi festivalil Three Day Brighton või Brighton Fringe’il

  • sõida piki mereranda maailma vanima elektritrammiga

  • vaata Kuninglikku Paviljoni

  • käi Brightoni mänguasja- ja mudelimuuseumis

  • reisi ajas tagasi Mehaaniliste mälestuste muuseumis

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .