LISA! Keelereisid

Bournemouth

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Suvised inglise keele kursused Inglismaal 11 – 17-aastastele

Naudi suve Inglismaa ilusa edelaranniku randadel. Võid sõita kajakiga, proovida bodyboardingut, mängida rannavõrkpalli, leida uusi sõpru kogu maailmast ning parandada oma inglise keele oskust.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-Bournemouth-Meer-Sonne-betreutes-Freizeitprogramm-Englischkurs-Schueler-Sommerferien

Miks valida Bournemouth?

  1. Parim asukoht- õpi inglise keelt mere ääres.
  2. Kool asub Bournemouthi kesklinnas, randa vaid 10 minutit, kui peatud kohalikus peres, on bussipiletid kursuse hinna sees.
  3. Võimalus veeta nädalalõpp Londonis.

Päikseline Bournemouth asub Inglismaa lõunaosas ja on kuulus oma pikkade, ilusate randade poolest. Meie kool asub rannast vaid 10 minuti kaugusel. Kool organiseerib rannas erinevaid tegevusi ja ka rannavolle- ja jalgpallivõistlusi. Õhtuti korraldatakse pidusid, grilliõhtuid ja lauldakse karaoket. Igal nädalal toimub poolepäevane väljasõit Jurassic Coast´i või Stonehenge`i. 3-nädalase keelekursuse valinutele kuulub hinna sisse ekskursioon Oxfordi. Lisatasu eest on võimalus veeta nädalalõpp Londonis.

LISA! keelekursused teismelistele>>

Meie Bournemouthi  koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on kohaliku pere, õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Õpilased majutuvad mugavas korteris või kohalikus peres. Kursuse hinnas sisaldub sisukas vabaaja programm. Pakume kursuseid ka täiskasvanutele (alates 16-ndast eluaastast).

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie keeltekool on akrediteeritud OFSTED-i poolt.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele>>

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht või kohalik pere.  Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi! Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks.
Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti Londonisse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri.

Vabaaja programm Bournemouthis (kursuse hinna sees)

  • Rannavolle
  • Ekskursioon linnas
  • Jalgpall, sportimisvõimalused
  • Grilliõhtu
  • Karaoke
  • Üks poolepäevane väljasõit kas Jurassic Coast´i või Stonehenge`i

Lisatasu eest:

  • Kanuutamine, surfamine, purjetamine
  • Veepargi külastus
  • Uisutamine
  • Kino
  • Bowling ja snooker
  • Jalgrattaretk
  • Oceanariumi külastus
  • Nädalalõpu väljasõit Londonisse


Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Suurbritannias toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta 2021. aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .