LISA! Keelereisid

Bournemouth - Park

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Bournemouth Parki kool ootab 13-17 aastaseid õpilasi inglise keele kursustele. Kool asub kesklinnas, majutus ja rand on lähedal.

Miks valida keeleõppeks Bournemouth Park?

  1.     Parim asukoht – õpi inglise keelt kaunis mereäärses linnas
  2.     Kool asub kesklinnas, koolil oma spordikompleks, aiake ja kohvik
  3.     Väljasõidud New Forestisse või Stonehenge´i, nädalalõpureis Londonisse.
     

LISA-sprachreisen-schueler-englisch-England-Bournemouth-park-meer-strand-spass-swimmen-rennen  

Päikseline Bournemouth asub Lõuna-Inglismaal ja on kuulus oma kaunite randade poolest. Peale koolitunde saad rannas mõnusalt aega veeta. Koos teiste õpilastega ujud, mängid jalgpalli või rannavollet ja minigolfi. Oceanariumi külastuse ajal saad teada põnevaid fakte veealuse maailma kohta ja näed pingviine ja haisid. Õhtuti laulame koos karaoket, käime kinos või mängime bowlingut. Meie tantsutrupiga õpid uusi tantsusamme ja nädalavahetusel on kooli poolt korraldataval peol võimalus uusi sõpru paremini tundma õppida. Kool korraldab ka poolepäevaseid väljasõite Poole`i, saladuslikku Stonehenge´i ja New Foresti rahvusparki.
 

LISA-sprachreisen-schueler-englisch-bournemouth-park-sport-strand-volleyball-meer-spass-sonne-freizeitprogramm

 

LISA! keelekursused teismelistele »

Meie Bournemouth-Parki  koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on kohaliku pere, õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Õpilased majutuvad mugavas korteris või kohalikus peres. Kursuse hinnas sisaldub sisukas vabaaja programm. Pakume kursuseid ka täiskasvanutele (alates 16-ndast eluaastast).

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie keeltekool on akrediteeritud British Council`i ja  Edexceli poolt ning on  English UK liige.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele »

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht või kohalik pere.  Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi! Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks. Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti Londonisse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri.
 

Vabaaja programm Bournemouthis (kursuse hinna sees)

  • Rannavolle

  • Ekskursioon linnas

  • Jalgpall, sportimisvõimalused

  • Grilliõhtu

  • Karaoke

  • Üks poolepäevane väljasõit kas Jurassic Coast´i või Stonehenge`i

Lisatasu eest:

  • Nädalalõpu väljasõit Londonisse


Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Suurbritannias toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta 2022. aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .