LISA! Keelereisid

Bournemouth - Park

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Täiskasvanutele mõeldud inglise keele kursused Bournemouthis Parki piirkonnas

Meie inglise keele kool Bournemouthis Parki piirkonnas paistab silma kõrge kvaliteedi poolest. See paikneb traditsioonilises ja peenes elamupiirkonnas. See sobib inimestele, kes soovivad õppida inglise keelt vaikses ja rahulikus kohas.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Bournemouth-Park-Heissluftabllon-Park-Leute-Picknick

 3 põhjust, miks valida keeleõppeks Bournemouth Park

  1. Väike ja sõbralik kool, individuaalne lähenemine
  2. Rand ja kesklinn asub 10 min jalutuskäigu kaugusel
  3. Lai valik spordi- ja vabaajategevusi

Bournemouth asub liivasel rannikul varjatud lahe ääres ja siin on umbes 160 000 elanikku. Selle väikese maalilise mereäärse linna kohal Lõuna-Inglismaal särab päike kauem kui kusagil mujal terves riigis ning see on turistide seas üks populaarseimaid sihtkohti Inglismaa rannikul. Meie Bournemouthi keeltekooli õpilased saavad nautida puhast merevett ja randa, millele on antud ELi sinise lipu sertifikaat. Bournemouth oma viktoriaanlike majade ja aedadega on üks kaunis ja hästi hoitud linn. Bournemouthi elanikud armastavad veeta vaba aega golfi ja tennist mängides või ratsutades. Spordi- ja vabaajategevuste rohkuse tõttu on Bournemouth ideaalne koht, kus kombineerida inglise keele kursus aktiivse puhkusega mere ääres. Vaid kiviviske kaugusel on New Forest, kus metsikud hobused ja kariloomad uitavad siiani kõrge heina sees, nagu nad on seda teinud juba põlvkondi. Haruldased linnud ehitavad iidvanade puude otsa oma pesi ja läbi metsa viivad jalgrajad maalilise Christchurchi linnani. Kesklinn on täis keskaegset arhitektuuri. Samuti on linna uhkuseks üks siinse piirkonna parimaid klubisid. Ööelu osas leidub midagi igale maitsele – alustades minimalistlikust klubist nimega Elements ja lõpetades superklubiga From Dusk Till Dawn, mis on eriti menukas. Bournemouthist vähem kui kahe tunni kaugusele jääb Salisbury, kus asub müstiline ja legendaarne Stonehenge.

LISA-Sprachreisen-Englisch-Bournemouth-Park-Strand-Surfer-Wellen-Meer

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres, stuudiokorteris või jagad korterit kaasõpilasega kooli poolt üüritud korteris

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council ja Edexceli  poolt ning on  English UK liige . Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus Bounemouth Parki piirkonnas  »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Kölni  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti London Gatwick või London Heathrow lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid London Gatwick või London Heathrow lennujaama.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .