LISA! Keelereisid

Bath

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele kursused õpilastele Bathis

Bathis õpitakse koos kogu maailmast pärit õpilastega tüüpilises inglisepärases ajaloolises koolilossis, mis võiks vabalt olla Harry Potteri filmide tegevuskohaks. LISA! keelekursused õpilastele Bathis on hoolsa järelevalvega ideaalselt korraldatud õpilastele mõeldud inglise keele kursused koos vaba aja programmiga.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-Bath-historisches-Schulschloss-Anwesen-grosszuegiger-Campus-Harry-Potter-Stil-moderne-Ausstattung

 

MIKS VALIDA KEELEKURSUS ÕPILASTELE BATHIS?

  1. Parim asukoht: inglise keele õpe ajaloolises kolledžis keset loodust
  2. Koos spordiprogrammiga: lisavalikus tennis ja ratsutamine
  3. Linnakuelu: mugav kool spordihalli ja köetava basseiniga


LISA! keelereisid õpilastele Bathis on ideaalselt korraldatud inglise keele kursused nimekas tüüpilises Inglise kolledžis. See auväärne ehitis oma uusgooti tornide, kõrgete lagede ja selvekohviku maaligaleriiga võiks vabalt olla ka Harry Potteri kooliloss. Sinu lapsi õpetatakse, haritakse ja nende järele vaadatakse siin erilise hoolega. Meie keelekursused on mõeldud lastele (8- kuni 12-aastased) ja noortele (13- kuni 17-aastased). See, kes broneerib oma lapsele LISA! keelereisi, broneerib kuningliku klassi. Me kuulume English UK erialaühingusse ja meil on enam kui 20 aasta pikkune keelereiside korraldamise kogemus. 

Meie mainekas Bathi keelekoolis hoolitsetakse sinu lapse eest hästi. Meie reisijuhid ja koolipere on igal ajal valmis sulle nõu andma. Kursuste alguskuupäevad leiad kalendrist. Keelereisi ajal elavad õpilased moodsas residentsis.

LISA! keelekursused teismelistele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud ühiselamus.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud British Council ja English UK poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Londonisse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Londonisse

Mida Bathis teha?

  • ringkäigud Bathis

  • digitaalfotograafia töötuba

  • kokanduskursus

  • moedisaini töötuba

  • basseinipeod

  • jalg-, sulg-, korvpall, kriket, lendav taldrik ja võrkpall

  • tantsukursused ja talendišõu

  • kino- ja viktoriiniõhtud

  • poolepäevane väljasõit Bristoli loomaaeda

  • päevane väljasõit nt Bristolisse, Oxfordi, Londonisse, Stonehenge`i

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .