LISA! Keelereisid

Ardingly

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

INGLISE KEELE KURSUSED ARDINGLYS

Meie inglise keele kursused Ardinglys sobivad 8-17 aastastele õpilastele. Ardingly on idülliline järveäärne linnake. Koolil on oma ujumisbassein.


Miks valida keeleõppeks Ardingly?
 

  1. Parim asukoht – õpi inglise keelt tõeliselt kaunis ja maalilises Ardinglys

  2. Oma keelekursusele lisaks saad võtta ka tennise – või veespordialade tunde

  3. Mugav koolimaja, head sportimisvõimalused

Ardingly asub Londonist vaid 30 minuti kaugusel. Meie koolikompleks asub ajaloolises hoones, õpilasi on üle kogu maailma. Kooli lähedal asub järv, kus on võimalik purjetada, ujuda või surfata. Meie koolil on 18 tenniseväljakut, ujumisbassein, jalgpalliväljak ja spordihall, kus saad mängida korv- või võrkpalli ja sulgpalli. Õhtuti korraldab kool erinevaid teemaõhtuid ja diskosid. Igal nädalal toimub väljasõit Brightonisse või Londonisse.

LISA! keelekursused teismelistele>>

Meie Ardingly koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on kohaliku pere, õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Õpilased majutuvad mugavas korteris. Kursuse hinnas sisaldub sisukas vabaaja programm.

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele>>

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht või kohalik pere.  Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi!
Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks.
Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti Londonisse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri.

Vabaaja programm Ardinglys (kursuse hinna sees)

  •     Ekskursioonid Londonisse või Oxfordi

  •     Ujumine

  •     Väljasõit mere äärde, Brightonisse

  •     Võrkpall, korvpall, jalgpall

  •     Viktoriiniõhtu

  •     Koolidisko

Lisatasu eest:

  •     Tennisetunnid

  •     Kajak, surfamine

  •     Ekskursioonid Windsorisse või Thorpe Parki

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Suurbritannias toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta 2019. aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .