LISA! Keelereisid

St Julians

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

LISA! Kooliõpilaste sügisesed keelereisid St. Juliansi mere äärde

LISA! kooliõpilaste keelereisid St. Juliansi mere äärde on täiuslikult organiseeritud ja südamliku teenindusega inglise keele reisid sügisvaheajaks. Meie keelereisid on mõeldud lastele ja noortele vanuses 13–17 eluaastat. Koguhinna sees on keelekursus, juhendamine, mitmekülgne vabaajaprogramm, kõik lennujaamatransfeerid ja viibimine külalisperekonnas koos täieliku toitlustamisega. Rahvusvahelised kursuseosalised!

 

Nädishind: kahenädalane kursus al 999 € - hinnatabel

LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Freizeit-Aktivitaeten-Ausfluege-Bootstour-Comino-Meer-Strand-Maedchen-Sonnen-Baden

Põhjused valida kooliõpilaste St. Juliansi keelereis
  1. Vahetult mere ääres
    Maltal ootavad meie keeleõpilasi päike, rand ja meri. Mitmekülgne vabaajaprogramm ja kõik väljasõidud on juba reisi hinnas sees. Keelekursus leiab aset meie keeltekoolis St. Julianis. LISA! Kooliõpilaste keelereisil Maltal on ka rannas asuv 4 tärni Club-Hotel.
  2. Rahvusvahelised kursuseosalised
    Me tagame rahvusvahelised kursuserühmad. Meie õpilased tulevad kõigist maailma osadest, kuna LISA! keelereisid kuuluvad nende väheste pakkujate hulka, mis juhivad konsultatsioonibüroosid mitmetes piirkondades, näiteks Itaalias, Hispaanias, Skandinaavias jne.
  3. Ööbimine
    Teie poeg või tütar saab elada sõbralikus inglise keelt kõnelevas külalisperekonnas. Meie külalisperekonnad on suurepärased ja eriliselt valitud ning juba mitmed aastad võõrustajatena tegelenud. Meie õpilased saavad täistoitlustuse, s.t hommikusöögi ja sooja õhtusöögi, lõunaks lõunapaketi.
  4. Saabumine
    Me broneerime hea meelega soodsa lennupileti Maltale. Palun pange tähele, et lennureis toimub saatjata. Saabumine ja lahkumine on laupäeviti ja pühapäeviti võimalik igal ajal. Lennujaamas võtavad teie poega või tütart südamlikult vastu meie reisisaatjad ja saadavad ta ööbimiskohta.
  5. Vabaajaprogramm
    Mitmekülgne Lisa! vabaajaprogramm on hinna sees. Saare avastusretkede ajal külastavad keeleõpilased koos meie reisisaatjaga kindluspealinna Vallettat, meelelahutuspiirkonda St. Juliansi või võtavad osa laevareisist. Nad avastavad Malta ajalugu muuseumikülastustel ja väljasõitudel lähedal asuvatele saartele. Lähme koos sisseostudele, kinno või suurde veeparki. Pärastlõunad on pidude, väljasõitude ja mitmete koostegevuste päralt rannas. Vaba aeg on osa õppepõhimõttest ja aitab oluliselt kaasa õpiedukusele.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Strand-Meer-Baden-Freizeit-Aktivitaeten-Freizeitprogramm-Sprachschueler-Ausfluege

Malta – St. Juliansi keelereisi sisu

Saabumispäeval meie LISA! keelereisile võtavad meie keeltekooli kaastöötajad teie lapse südamlikult lennujaamas vastu. Esimesel koolipäeval jaotatakse keeleõpilased vastavalt oma teadmistele erinevatesse klassidesse. Meie juures õpivad teie lapsed koolivaheajal vabalt inglise keelt rääkima. Sügisene kursus leiab aset olenevalt klassist aset meie Salini hotellis või vahetult St. Juliansis. Kooliõpilaste keelereisil valmistame teie poja või tütre professionaalselt ette abituuriumiks ja põhikooli lõpetamiseks või parandame nende hindeid. Enne või pärast kursust koostavad meie reisisaatjad koos keeltekooliga õpilastele vabaajaprogrammi. Palun pidage silmas, et on ka ajavahemikke, mil teie lapsi ei valvata. Pühapäevad on õpilastel puhkamiseks vabad.

Osalejad vanusevahemikus 13–14 peavad hiljemalt 23.00 olema tagasi külalisperekonnas.

Alates 15-aastased osalejad peavad olema tagasi külalisperekonnas hiljemalt 24.00 ja 01.00 (reede ja laupäev).

 

Näide: vabaajaprogramm St. Juliansis (hinna sees)

  • Suvepidu
  • Rannaväljasõidud
  • Ujumine rannavolle
  • Väljasõidud Vallettasse, Sliemasse ja Cominosse
  • Laevareisid
  • Splash & Fun veepark
  • Muusikaõhtu
  • Grillimine rannas
  • Laserpäev
  • Kino, Bowling, Mystery Night

 

 

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Malta saarel toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta 2022. aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta.
 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Strand-Meer-Baden-Freizeit-Aktivitaeten-Sightseeing-Ausfluege-Stadtbesichtigung-Museum-Ausgehen-Abends

Veel sihtkohti ?  Suurbritannia

Soovitusi emale ja isale: täiskasvanute kursused Malta saarel
Esilehele

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .