LISA! Keelereisid

Sliema

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele õpe Maltal

Maltal ühendad keeleõppe ja fantastilise puhkuse ja seda taskukohase hinnaga! Sliemas ootavad päike, imelised rannad ja türkiissinine meri. Meie keeltekoolis õpib inimesi üle kogu maailma.

3 põhjust, miks valida keeleõppeks Malta- Sliema 

  1.    Parim hinna ja kvaliteedi suhe
  2.    Vaid mõne minuti kaugusel koolist asuvad kaunid rannad
  3.    Kõrgetasemelised inglise keele kursused Malta päikese all

 

LISA-Sprachreisen-Malta-Englisch-Sliema-Luzzu-Boote-Hafen-Aussicht-Altstadt-Valletta-Meer.jpg

 

Väike Euroopa Liitu kuuluv Malta koosneb kolmest saarest ja asub Vahemere lõunaosas, mitte eriti kaugel Aafrika rannikust. Meie keeltekool asub Sliema linnas, jalutuskäigu kaugusel rannast.
Maltal leiad kõikjalt saareriigi põneva mineviku jälgi – arhitektuurist, rahvusroogadest ja kultuurist. Ekskursioonid vanaaegsetesse kindlustesse tutvustavad saare endisi valitsejaid. Suvel toimub Maltal palju festivale – sul on võimalus tantsida kuni koiduni! Malta pole vaid pidude Meka, vaid ka surfarite ja päikesekummardajate paradiis.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Malta-Sliema-Sightseeing-Valletta-Freizeitprogramm-Sommer-Meer

 

LISA! keelekursus >>

Meie keelekursuseid Maltal viivad läbi kõrgelt hinnatud õpetajad, kes kasutavad efektiivseid ja tänapäevaseid õpetusmeetodeid. Kursused algavad igal esmaspäeval (v.a algajate kursus). Kui esmaspäev satub olema riiklik püha, algab kool teisipäeval. Meie kursused sobivad nii algajatele kui edasijõudnutele. Majutus on  sõbralikus kohalikus peres, hotellis, hostelis või korteris. LISA! pakub keelekursusi ka teismelistele (ka väljaspool Sliemat).


Akrediteeringud >>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) liige. Kõigi õpetajate emakeeleks on inglise  keel ning nad on inglise  keele kui võõrkeele õpetamise spetsialistid.


Keelekursus Maltal >>

Esimesel koolipäeval toimub keeletaseme määramiseks test. Selle tulemuste põhjal määratakse sind gruppi, mis sobib sinu tasemega. See garanteerib tulemusliku keeleõppe.
Peale koolitunde on piisavalt aega, et Maltat tundma õppida. LISA! Keeltekool pakub palju erinevaid ajaveetmisvõimalusi ja kooli sõbralik meeskond jagab lahkelt oma teadmisi saare ja seal parasjagu toimuva kohta, parimatest  söögikohtadest ja kohvikutest rääkimata.
Parim viis oma keeleoskuse arendamiseks on suhtlemine kohalikega. Suhtle Maltal inglise keeles nii palju kui võimalik! Soovitame majutust kohalikus peres – saad piisavalt keelepraktikat!


Reisimine >>

Reisimine on eluviis ning lennureis ja saabumine majutuspaika on mõlemad osa sinu keelereisist. Soovitame lennata Malta saarele. Soovitatav on broneerida meie soodne transporditeenus lennujaamast majutuspaika ja tagasi (üks ots EUR 25; mõlemad EUR 15, kui kaks inimest reisivad koos).


Mida Maltal teha

  • võta ette paadireis naabersaartele Gozole ja Cominole

  • Gozol sukeldu kuulsatesse Billinghursti allveekoobastesse

  • külasta Valletta muuseume ja tutvu Malta ajalooga

  • naudi saare imelisi vaateid paadireisil sadamate vahel

  • laupäeva hommikul külasta kohalikku turgu

  • jaluta Strandi rannapromenaadil

  • pidutse Pacevilles ja St Juliansis

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .