LISA! Keelereisid

Salina - rannakuurort

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

LISA! Malta – Salina ranna keelereisid kooliõpilastele basseiniga mere ääres

Helista meile  : 52 80 524

Siin elavad meie õpilased suure basseini ja merevaatega rannahotellis: LISA! Salina ranna keelereisid on täiuslikult organiseeritud ja meeldiva teenindusega inglise keele kursused koolivaheajal. Meie keelereisid on mõeldud kooliõpilastele vanusevahemikus 8–17 aastat. Rühmad jaotatakse vastavalt vanusele. Koguhinnas sisalduvad keelekursus, juhendamine, mitmekülgne vabaajaprogramm, kõik lennujaamatransfeerid ja viibimine täieliku toitlustusega puhkusekuurordis.

Näidisreisi maksumus : al 1599 € - hinnatabel

LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Freizeit-Aktivitaeten-Delfine-Schwimmen-Tiere-Meer  

Perekursused al  995 €/ inimene    Teismeliste kursused      

 

PÕHJUSED KOOLIÕPILASTE KEELEKURSUSTE VALIKUKS MALTALE – SALINA RANNALE

  1. Rannapuhkus otse mere ääres
    Salina rannas ootavad meie kooliõpilasi päike ja meri vahetult rannas koos basseiniga hotellis. Keelekursused leiavad aset mere ääres asuvas hotellikompleksis. Pauside ajal jahutavad õpilased end suures hotellibasseinis, mis näib ulatuvat peaaegu sinise mereni. Väike rand asub otse ukse ees. Siin saavad keeleõpilased pärast kursust ujuma minna või mängida rannavollet. Mitmekülgne vabaajaprogramm ja väljasõidud on juba reisi hinnas sees.
  1. Rahvusvahelised kursuseosalised
    Meie õpilased tulevad kõigist maailma osadest, kuna LISA! keelereisid kuuluvad nende väheste pakkujate hulka, mis juhivad konsultatsioonibüroosid mitmetes piirkondades, näiteks Itaalias, Hispaanias, Skandinaavias jne.
  1. Juhendamine 
    Kõik meie õpilaste keelereisid on heaks kiidetud. Juhendajateks on koolitatud reisisaatjad ja õpetajad. Vahemaad on siin väiksed, kuna Salina rannas elab teie laps vahetult basseiniga hotellis, kus asuvad ka õppeklassid. Maltal on vahemaad väiksed. Malta on turvaline reisi sihtkoht. On ka ajahetki, näiteks hotellikompleksis viibides, kui teie lapsed on omaette ning keegi neid ei juhenda. Me õpetame neid põhjalikult.
  2. Kursus
    Meie keelereisid Maltal on mõeldud lastele (8–14 aastat) ja noortele (15–17 aastat). Kursuserühmad pannakse kokku vanuse järgi. Peale ennelõunal toimuvat põhikursust pakume lisaks intensiivkursust, samuti kombineeritud kursust jalgpalli ja sukeldumis- ning purjetamiskursustega.
  3. Õpiedukus
    Meie keelereise iseloomustab suur õpiedukus. Õpiedukus tagatakse parimate inglise keele õpetajate valikuga, kellel on spetsiaalne koolitus, õpetamaks inglise keelt võõrkeelena. Ka algajad mõistavad õpetajat esimesest minutist. Võimalikuks teeb selle meie Euroopa Liidu poolt soovitatav otsemeetod.
  4. Ööbimine
    Teie poeg või tütar elab basseiniga hotellis. Õppeklassid on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Meie õpilased saavad täistoitlustuse, söögiajad on hotelli restoranis. Alternatiivselt pakume Malta keelereisidel Sliemas ööbimisvõimalust külalisperekonnas.
  5. Vabaajaprogramm 
    Mitmekülgne LISA! vabaajaprogramm on hinna sees. Saare avastusretkede ajal külastavad keeleõpilased koos meie reisisaatjaga kindluspealinna Vallettat, meelelahutuspiirkonda St. Juliansi või võtavad osa laevareisist. Nad avastavad Malta ajalugu muuseumikülastustel ja väljasõitudel lähedal asuvatele saartele. Lähme koos sisseostudele, kinno või suurde veeparki. Pärastlõunad on pidude, väljasõitude ja mitmete koostegevuste päralt rannas. Vaba aeg on osa õppepõhimõttest ja aitab oluliselt kaasa õpiedukusele.
  6. Kvaliteedimärgis
    Meie keeltekool Maltal, Salina rannas on tunnustatud Eaqualsi, IALC, Feltomi ja ALTO poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise keelt võõrkeelena.
  7. Kõik kursuste toimumisajad leiate kalendrist.
  8. Reis 
    Broneerime teie lapsele meelsasti soodsa lennupileti Maltale. Palun pidage silmas, et lennureis toimub saatjata. Saabumine ja lahkumine on pühapäeviti võimalik igal ajal. Lennujaamas võtavad südamlikult teie poega või tütart vastu meie reisisaatjad ja viivad nad ööbimispaika.
  9. Hinnad
    Kooliõpilaste keelereisid Maltale on soodsaimad inglise keele reisid õpilastele meie programmis. Peaaegu kõik, ka lennujaamatransfeeri kulud, on reisi hinnas sees. Hindade ülevaate leiate kas hinnakirjast või lihtsalt keelereiside otsingu võrdlemisel.
  10. Alternatiivid mere ääres 
    Nendele, kes ei soovi Maltal inglise keelt õppida, kuid armastavad merd ja randa, soovitame meie keelereise Suurbritanniasse Brightoni või meie kooliõpilaste keelereise Ameerika Ühendriikidesse, Malibusse alates 13. eluaastast.

 


LISA-Sprachreisen-Englisch-Schueler-Malta-Salina-Beach-Unterkunft-Sprachschule-Residenz-Unterkunft-Infinity-Pool-komfortabel

 Veel on vabu kohti! Broneerimine 2 minutiga: mugavalt telefonitsi (52 80 524) või klõpsates hinnakirjal. Avaneb eeltäidetud veebivorm. Kasutage palun ka meie tasuta erialanõustamist.


 

Malta – Salina ranna keelereisi sisu

Saabumisepäeval meie LISA! keelereisile võtavad meie keeltekooli kaastöötajad teie lapse südamlikult lennujaamas vastu. Check-in on võimalik alates kella 15.00, kuni selle ajani saab teie laps viibida fuajees või kasutada hotelli rajatisi. Palun pidage silmas, et esimene toidukord saabumispäeval on õhtusöök. Esimesel koolipäeval jaotatakse keeleõpilased vastavalt oma teadmistele erinevatesse klassidesse. Meie juures õpivad teie lapsed koolivaheajal vabalt inglise keelt rääkima. Kooliõpilaste keelereisil valmistame teie poja või tütre professionaalselt ette abituuriumiks ja põhikooli lõpetamiseks või parandame nende hindeid. Enne või pärast kursust koostavad meie reisisaatjad koos keeltekooliga õpilastele vabaajaprogrammi. Palun pidage silmas, et on ka ajavahemikke, mil teie lapsi ei valvata. Pühapäevad veedavad õpilased ainult kuurordis. Osavõtjatele alates vanusest 14 aastat on võimalik mitte osaleda vabaajaprogrammis ja avastada Maltat omal käel.

Alates 14-aastased osavõtjad peavad olema kuurordis tagasi hiljemalt 23.00.

Alates 15 aasta vanused osalised peavad olema kuurordis tagasi hiljemalt 23.00 ja 01.00 (reede ja laupäev).

 


null



 

Näide: vabaajaprogramm Salinas (hinna sees)

  • Suvepidu
  • Rannaväljasõidud
  • Ujumine, rannavolle
  • Väljasõidud Vallettasse, St. Juliansi ja Cominosse
  • Laevareis
  • Splash & Fun veepark
  • Muusikaõhtu
  • Grillimine rannas
  • Laserpäev
  • Kino, Bowling, Mystery Night

 

Muud võimalikud vabaajategevused (tasulised)

  • Go-kartiga sõitmine u 18 eurot
  • Vesiskuutriga sõitmine u 22 eurot
  • Paintballi mängimine u 25 eurot
  • Lisaväljasõidud näiteks Sitsiiliasse u 112 eurot või Gozole u 28 eurot (alates 18. eluaastast)


 

Vaata ka pakkumisi:

  1. Teismeliste kursused Bournemouthis
  2. Teismeliste kursused Torquay`s
  3. Teismeliste kursuses LA-s - Malibu
 

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Malta saarel toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta  võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta.

 

Esilehele

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .