LISA! Keelereisid

Dublin - mereääres

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

INGLISE KEELE KURSUSED DUBLINIS

Meie Dublini koolis on 13-18 aastastel õpilstel võimalik õppida inglise keelt ja nautida mereäärset puhkust. Dublin-Seaside kool pakub intensiivset keeleõpet ja põnevat vabaaja programmi.

LISA-Sprachreisen-Schueler-Dublin-Seaside-Dun-laoghaire-Irland-Sommer-Boote-Meer-Kueste-Himmel

 

Miks valida keeleõppeks Dublin-Seaside?

  1. Õpi inglise keelt taskukohase hinnaga ja mere ääres
  2. Parim asukoht – keeleõpe toimub veespordi paradiisis Dun Laoghaires, vaid 20 minutilise bussisõidu kaugusel Dublinist

 

Meie keeltekool asub kaunis mereäärses Dun Laoghaires, mis on Iirimaa suurim purjetamise ja veespordi keskus. See kaunite randadega võluv linn asub vaid 20-minutilise rongisõidu kaugusel Dublinist. Peale koolitunde toimuvad kooli poolt organiseeritud üritused – spordivõistlused, mängud või töötoad. Koos grupijuhtidega külastad huvitavaid muuseume, mängid bowlingut või bingot. Meie õpilaste hulgas on väga populaarsed õhtud iiri tantsude ja lauludega. Nädalalõppudel organiseerib kool erinevaid väljasõite, näiteks Wicklow mägedesse, Glendaloughi kloostrisse või Dunmore mägedesse. Kursuse hinna sisse kuuluvad vabaaja programm ja bussi ning DART-rongi piletid.

 

null

LISA! keelekursused teismelistele >>

Meie Dublini koolis ootab õpilasi sõbralik ja mõnus õhkkond. Õpilane on kohaliku pere, õpetajate ja grupijuhtide hoole all. Kursuse algupäevade kohta saad rohkem infot meie kodulehe kalendrist. Pakume kursusi ka täiskasvanutele. Kursuse hinnas sisaldub sisukas vabaaja programm.
Õpilane majutub sõbralikus kohalikus peres.

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud ACELS`i poolt.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele>>

Õpilasele tuleb lennujaama vastu grupijuht või kohalik pere.  Esimesel koolipäeval toimub keeletest. Testi tulemuste järgi paigutatakse õpilane gruppi. Tavaliselt on grupis üheealised õpilased. See kindlustab parimad õpitulemused. Kingi oma lapsele võimalus avardada silmaringi ja saada uusi väljakutseid ning elamusi! Õpilasi valmistatakse vajadusel ette ka erinevate keeletestide sooritamiseks.
Peale koolitunde toimub erinevaid kooli poolt organiseeritud üritusi – ikka koos grupijuhtide või kooli töötajatega. Nädalalõppudel toimuvad  poolepäevased või päevapikkused väljasõidud ja matkad. Siiski on hetki, kui õpilasega pole ühtegi täiskasvanut. Kooli meeskond on aga alati kättesaadav.

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti Dublinisse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad  ta siis majutuspaika.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Dublinisse.

Vabaaja programm Dublin-Seasides (kursuse hinna sees):

  • Muuseumide ja kunstigaleriide külastused

  • Bowling

  • Diskoõhtud ja iiripärane Ceili õhtu

  • Viktoriini- ja teemaõhtud

  • Mänguõhtud

  • Bingo

  • Karaoke

  • Talendishow

  • Laupäeviti toimuvad väljasõidud. Näiteks Wicklow mägedesse, Glendaloughi või Dunmore´i.


Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Iirimaal toimuva teismelistele mõeldud inglise  keele kursuse kohta võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelvalve kohta.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .