LISA! Keelereisid

Honolulu

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

INGLISE KEELE KURSUSED HONOLULUS

Meie keelekool asub Waikiki ääres, mitte kaugel maailma suurimast vabaõhukaubamajast Ala Moanast ja kuulsast Waikiki rannast.

 

LISA-Sprachreisen-Englisch-Hawaii-Honolulu-Hulatanz-exotische-Fernreise-Traumurlaub-Ferienkurs-Sprachkurs-viel-Freizeit

 

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA HONOLULU:

  1. Parim asukoht: kool asub Waikiki rannast mõne minuti kaugusel
  2. Kvaliteet: moodne kool vaatega Ala Moana rannapargile
  3. Kursuste mitmekesisus: vaheajakursus, ärikursus, keelediplomid, inglise keel ja surfamine


Honolulu pole mitte ainult Hawaii pealinn, vaid ka praeguse USA presidendi Barack Obama sünnikoht. Honolulu aub imeilusal maastikul ning siin on muinasjutulised rannad ja maalilised lahed, vulkaanilised mäed ning aasta ringi troopilised temperatuurid. Tänu hingetuks tegevale kaunile maastikule ja troopilisele kliimale saab meie Honolulu keelereisil end igal aastaajal tunda nagu suvepuhkusel. Peale Honolulu väga mitmekesise taimestiku ja loomastiku on siin ka palju vaatamisväärsusi ja rikkalik kultuurimaastik. Üks tuntumaid maamärke on vulkaan Diamond Head, mis muudab Honolulu ilme oma kumerate nõlvadega nii meeldejäävaks. Honolulu ööelu on kirev ja vaheldusrikas. Piki legendaarset Waikiki randa, Lewersi tänavat või Kuhio avenüüd on palju restorane, baare, sohvabaare, pubisid ja diskoteeke, kus toimuvad kontserdid ja esinevad diskorid. Eriti armastatud on nn õhtusöögisõud, nagu „Magic of Polynesia“, mis ühendavad endas meelelahutuse, tantsu ja kohaliku toidu.

 

LISA-sprachreisen-englisch-Honolulu-stadt-skyline-meer-Hawaii-sonne-sightseeing

LISA! keelekursus »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres, ühiselamus stuudios..

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud ACCET, IALC ja ALTO poolt ning on  NAFSA, TESOL, English USA ja Study Hawaii liige. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Honolulu avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Honolulu lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Honolulu lennujaama.

Mida teha Honolulus:

  • uju koos delfiinidega ja Ko Olina rannikul

  • õpi surfama ja sõida süstaga

  • matka Diamond Headi otsa

  • koge ajalugu lähedalt, külastades Arizona memoriaali ja Pearl Harbori

  • vaatle vihmametsamatkal eksootilisi loomi ja taimi

  • võta osa Honolulu linnaekskursioonist

  • avasta maalilisi vaatamisväärsusi rahvuspargis Hawaii Volcanoes

  • osale saare ringsõidul

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .