LISA! Keelereisid

Melbourne

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele kursused Melbourne’is

Inglise keele kursused Melbourne’i südalinnas. Rand asub vaid mõne minuti kaugusel. Meie imeilusas jõeäärses paigas asuv kool on linna avastamiseks ideaalne lähtepunkt.

 

LISA-sprachreisen-englisch-melbourne-stadt-skyline-nacht-wolkenkratzer

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA MELBOURNE:

  1. Kõik ühes piirkonnas: keskne asukoht, majutusasutuste ja vaatamisväärsuste juurde pääseb lihtsasti
  2. Kvaliteet: moodne kool otse jõe kaldal, osalejaid tervest maailmast
  3. Kursuste mitmekesisus: rühma- ja individuaalõpe, keelediplomid 


Austraalia lõunaosas asuv rikkaliku kultuurimaastikuga Melbourne paikneb mere ääres. Meie keelekool asub kesklinnas, vaid kahe minuti kaugusel Yarra jõest ning veerandtunnise autosõidu kaugusel rannast. Piirkonnas asuvad taskukohase hinnaklassiga restoranid, lahedad baarid ja mõned linna parimatest klubidest. Sea Life’i akvaariumisse jõuab jalgsi 10 minutiga. Vaatamist väärib tähelepanuväärne filmigalerii ACMI (Australian Centre for the Moving Image), kus näidatakse valitud filme ja videoinstallatsioone. Melbourne’i kriketiväljakul ja rahvuslikus spordimuuseumis peegeldub austraallaste spordiarmastus. Lõputud ostlemisvõimalused leiduvad Little Bourke’i ja Elisabethi tänava ümbruses. Mitte kaugel kihavast Federation Square’ist on võimalik näha Hosieri tänaval arvukaid värvikirevaid grafiteid. Spordiarmastajad leiavad oma paradiisi, kanuutades piki Yarra jõge, tehes rannas lohesurfi või võttes ette matka Great Ocean Route’il.

 

nullLISA! keelekursus »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud ASQA poolt ning IALC liige. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Melbourne`i avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Melbourne`i lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Melbourne`i lennujaama.

Mida teha Melbourne’is:

  • ostle suurepärastel ostutänavatel Block Arcade’il ja Royal Arcade’il

  • surfa ja päevita Beaumarise linnajaos

  • jälgi St. Kilda ranna sadamakail metsikuid pingviine 

  • vaata Melbourne’ile ülalt alla Eureka torni vaateplatvormilt

  • mängi kosmosevallutajaid ACMI-s (Australian Centre for the Moving Image)

  • jaluta läbi hiinalinna

  • võta ette kulinaarseid linnaretki

  • vaata AAMI staadionis jalgpalli

  • jälgi Federation Square’il tänavakunstnike tegevust

 

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .