LISA! Keelereisid

Byron Bay

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele kursused täiskasvanuile Byron Bays

Meie Byron Bay keelekool asub rannast viie minuti kaugusel. See kaunis puhkekuurort, mis asub Austraalia mandri kõige idapoolsemas kohas, on populaarne surfarite ja sukeldujate seas. Ka meie kursustel osalejad saavad kombineerida oma keeletunde surfi- või sukeldumiskoolitustega.

 

null


KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA BYRON BAY:

  1. Parim asukoht: kool kesklinnas, merest vaid viie minuti kaugusel
  2. Kvaliteet: rahvusvahelised osalejad, keelesertifikaadid
  3. Kombineeritud kursus: inglise keele ja surfi- või sukeldumiskoolituse kombinatsioon


Byron Bay on surfarite ja sukeldujate meka. Seljakotirändurid segunevad siin kohalike elanikega, kes on väga vaoshoitud ja sõbralikud. Meie keelekool asub valgest liivarannast vaid viie minuti kaugusel ning selle ümbruses on palju poode, kohvikuid, restorane ja surfikoole. Rannikult võib silmata meres ujuvate vaalade uimesid. Kui oled varajane ärkaja, võid suunduda Byroni neemele ja imetleda päikesetõusu esimesena Austraalias. Juliani kaljude juures Vaikse ookeani sinise pinna all asub unikaalne veealune maailm. Igihaljates rahvusparkides võid kuulda sadade lindude laulu ja märgata puuharude vahel tukkuvaid koaalasid. Selles rohelises paradiisis võid proovida parvesõitu vahustel veeteedel või kanuutamist madalas vees. Õhtuti on baarid ja diskosaalid tulvil inimesi, kes tantsivad seal kuni varajaste hommikutundideni.

LISA-sprachreisen-englisch-Byron-Bay-strand-sonne-meer-ufer-sonnenuntergang-surfen-freizeitprogramm-australien

LISA! keelekursus »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud NEAS ja English Australia poolt ning on  IALC liige. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Byron Bays avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Brisbane`i lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Brisbane`i lennujaama.

Mida teha Byron Bay’s:

  • imetle rannapanoraame ja vihmametsa Byroni neemelt

  • vaata kohalike kunstnike töid Lone Goati galeriis

  • võta ette ringkäik kohaliku käsitööõlle tootja Stone and Wood Brewingi juures

  • osale küpsetamiskursusel Paleo kokakoolis

  • mine Hay tänava kaubamajja ostlema

  • jälgi maist oktoobrini vaalasid

  • purjeta piki rannikut delfiinide saatel

  • lenda randade kohal õhupalliga

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .