LISA! Keelereisid

Adelaide

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Inglise keele kursused täiskasvanuile Adelaide’is

Meie inglise keele kursused Adelaideis toimuvad kaunis ajaloolises hoones kesklinnas. Pärast tunde saad minna randa, mis jääb 15-minutilise autosõidu kaugusele.

 

LISA-sprachreisen-englisch-adelaide-strand-sonne-fahrrad-meer-freizeit

KOLM PÕHJUST, MIKS VALIDA ADELAIDE:

  1. Parim asukoht: õpi inglise keelt kaunis mereäärses linnas
  2. Kõik ühes piirkonnas: vaatamisväärsusteni jõuab kerge vaevaga, rand on vaid 15 minuti kaugusel
  3. Kvaliteet: moodne sisustus, konditsioneeriga varustatud kool, osalejaid tervest maailmast


Adelaide asub Austraalia lääneosas ning on kuulus oma heade veinide poolest. Seda unikaalse siluetiga linna kutsutakse ka kirikute linnaks, kuna siin on minevikus koha leidnud palju erinevaid usulahke. Meie keelekool asub rohelises piirkonnas ning on ümbritsetud parkide, spordirajatiste ja Adelaide’i loomaaiaga. Kooli lähedal asub palju pubisid, restorane ja kaupluseid. Jalgrattaga sõites jääb 15 minuti kaugusele Adelaide Oval, mida peetakse tänu selle ideaalsele asukohale pargimaastikul üheks ilusaimaks kriketiväljakuks. Võluv Adelaide’i sadam on ideaalne koht jalutuskäiguks piki ajaloolist dokki. Adelaide’is leidub igaühe jaoks sobiv rand – siin asub populaarne ja lärmakas Glenelgi supelrand ning rahulikud Henley ja Grange’i rannad. Semaphore’i rannas saad kogeda eriliselt nostalgilist atmosfääri. Tasub avastada kaunist linnaümbrust, nt Adelaide’i kõrgendikku või Kängurusaart.

LISA-sprachreisen-englisch-adelaide-park-stadt-brunnen-spaziergang

LISA! keelekursus »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud NEAS ja English Australia poolt ning on  IALC liige. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama inglise  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna ja Adelaide`i avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (inglise keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Adelaide`i lennujaama.
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Adelaide`i lennujaama.

Mida teha Adelaide’is:

  • käi Adelaide’i festivalikeskuses

  • avasta linna, kanuutades mööda Port Riverit

  • osta keskturult värskeid puu- ja köögivilju

  • vaata Clelandi looduspargis Austraalia loomi

  • maitse šokolaadi šokolaadivabrikus Haigh

  • imetle Adelaide’i botaanikaaias roose

  • proovi rahvuslikus veinikeskuses veine

  • aita korjata Adelaide’i parkides oliive

  • mine kontsertidele Governor Hindmarsh Hoteli

  • mine Wheatsheafi

  • jälgi merel delfiine ja vaalu

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .