LISA! Keelereisid

Cadiz

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Hispaania keele kursused Cadizis

Cadizis õpivad 13-17 aastased õpilased mere ääres asuvas koolis hispaania keelt. Oma korteri rõdult saad nautida suurepärast vaadet Atlandi ookeanile.

 

LISA-Sprachreisen-Schueler-Spanien-Spanisch-Cadiz-Reisdenz-Ausblick-Altstadt

 

3 põhjust, miks valida keelkursuseks Cadiz.

  1. Kool asub rannas, 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel vanalinnast
  2. Tegusad koolitunnid, intensiivne õpe, erinevad vaba aja veetmise võimalused
  3. Majutus kooliga samas hoones, igas toas rõdu vaatega merele
     

Cadiz asub otse ookeani ääres ja sellel mereäärsel linnal on pikk ajalugu. Cadiz on kuulus oma randade poolest. Meie keeltekool asub ühel Cadizi ilusaimal rannal, kool ja ühiselamu on kaasaegselt möbleeritud. Peale tunde lähevad õpilased koos grupijuhiga randa rannavollet mängima või ujuma. Me mängime ka korvpalli, surfame ja sööme jäätist jalutades Cadizi promenaadil. Käime linnaeksursioonil või shoppame. Õhtuti laulame karaoket, teeme muusikat või korraldame lõbusa peo. Meie poole päeva/terve päeva pikkustel väljasõitudel külastame Cadizi rahvusparki, Boloniat või Tarifat. Kõik kooli poolt korraldatavad ekskurioonid on hinna sees.


LISA-Sprachreisen-Schueler-Spanisch-Cadiz-Freizeit-Sonne-Ausflug-Kunst  

LISA! keelekursused teismelistele >>

Meie LISA! keelekursused teismelistele on ideaalselt organiseeritud ja toimuvad järelevalve all. Meie Cádizi koolis lihvib sinu laps oma keeleoskust sõbralikus ja hubases õhkkonnas. Sinu poja või tütre järele vaatavad külalispere, koolimeeskond ja grupijuhid, kes on abi ja nõu andmiseks alati kättesaadavad. Siinviibimise ajal majutatakse sinu laps ühiselamusse või sõbraliku külalispere juurde. Kui soovid alguskuupäevade kohta rohkem teavet, siis palun vaata meie veebilehe kalendrit.

Cadizi keeltekoolis pakume keelekursusi ka täiskasvanuile. Rohkem teavet meie kursuste kohta leiad menüü „Täiskasvanutele“ alt.

Akrediteeringud>>

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud Instituto Cervantes`i, IALC`i, FEDELE ja International House`i poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama hispaani keelt võõrkeelena.

Sinu LISA! keelekursus teismelistele>>

Saabumisel võtab sinu lapse vastu grupijuht või külalispere. Esimesel päeval tehakse keeletest. Õpperühmad moodustatakse keeletaseme põhjal, mistõttu koosnevad need tavaliselt samas vanuses õpilastest. See annab suurepärase ja eduka õppe.
LISA! keelekursuse abil tutvustad oma lapsele uut maailma ja annad võimaluse laiendada tema silmaringi. Lisaks aitame su lapsel valmistuda lõpueksamiteks või parandada tema õpitulemusi. Meie suurepärased grupijuhid ja koolimeeskond pakuvad pärast keeletunde sinu lapsele laia valikut vaba aja veetmise võimalusi. Nädalalõppudel organiseerib kool päevaseid või poolepäevaseid huvireise. Ülejäänud aja saab su laps veeta koos külalisperega. Palun pane tähele, et osa ajast veedab su laps ilma järelevalveta. Siiski on meie koolipersonal alati saadaval.

Saabumine>>

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida oma teismelisele soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga noortepileti  Malagasse. Seville`sse või Jerez`sse. Lennujaamas tervitavad su last soojalt meie rühmajuhid ja toovad ta siis majutuspaika.

Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Malagasse. Seville`sse või Jerez`sse.

Näiteid hinna sisse kuuluvatest tegevustest:

  • Sportmängud
  • Vanalinna ekskursioon
  • 1 x nädalas pärastlõunane ekskursioon
  • 1 x nädalas päevareis
  • Korvapall
  • Aardejaht
  • Karaoke
  • `Teretulemast`- pidu / ` Lahkumispidu`

Head lapsevanemad!
Üksikasjalikuma teabe saamiseks Hispaanias toimuva teismelistele mõeldud hispaania keele kursuse kohta 2021 aastal võtke palun meiega ühendust telefoni või e-maili teel. Oleme rõõmsad, kui saame pakkuda üksikasjalikumat teavet või anda nõu keelekursuste, kooli, majutuse, tegevusprogrammi ja kohapealse järelevalve kohta.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .